Argint pentru echipa de tenis de masa a Romaniei la Jocurile Europene: Infrangere clara in finala cu Germania

Sambata, 29 Iunie 2019, ora 16:50
6797 citiri
Argint pentru echipa de tenis de masa a Romaniei la Jocurile Europene: Infrangere clara in finala cu Germania
Foto: facebook/ Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Echipa feminina a Romaniei a fost invinsa de Germania cu 3-0, sambata, in finala turneului de tenis de masa din cadrul Jocurilor Europene de la Minsk.

Bernadette Szocs, Elizabeta Samara si Daniela Dodean au obtinut medaliile de argint, in timp ce echipa Germaniei a reusit calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Samara si Dodean au fost invinse in meciul de dublu de cuplul Nina Mittelham/Xiaona Shan cu 3-2 (9-11, 11-4, 11-6, 9-11, 11-6), Szocs a fost intrecuta de Ying Han cu 3-1 (9-11, 11-5, 11-3, 11-2), iar Dodean a fost invinsa de Shan cu 3-1 (11-9, 11-9, 10-12, 11-7).

Aceasta este a doua medalie adusa Romaniei de tenis de masa la Minsk, dupa argintul cucerit de cuplul Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs la dublu mixt.

Bilantul Romaniei a ajuns acum la doua medalii de aur, trei de argint si patru de bronz. Aurul a fost castigat de Laura Georgeta Coman, in proba de pusca aer comprimat 10 m, si de Catalin Chirila si Victor Mihalachi, la canoe-2 pe 1.000 m.

Medaliile de argint au fost cucerite de Dacian Barna si Andreea Bogati in proba de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, de perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs la tenis de masa - dublu mixt si de echipa feminina de tenis de masa (Bernadette Szocs, Elizabeta Samara si Daniela Dodean) . Medaliile de bronz au fost obtinute la sambo, prin Daniela Poroineanu (cat. 56 kg), Anda Mihaela Valvoi (cat. 64 kg) si Alina-Petronela Paunescu (cat. +80 kg), si la gimnastica aerobica - grup (Gabriel Bocser, Mihai Alin Popa, Dacian Nicolae Barna, Dorin Marian Brotei si Andreea Bogati).

Romania participa cu 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk, programate intre 21 si 30 iunie. Reprezentantii Romaniei vor concura la toate cele 15 sporturi si discipline sportive din program: atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plaja, gimnastica - artistica, aerobica si ritmica, judo, kaiac-canoe, lupte - feminin, libere si greco-romane, sambo, tenis de masa, tir sportiv si tir cu arcul.

Rezultatele obtinute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masa, tir cu acul si tir sportiv conteaza pentru calificarea la Jocurile Olimpice - Tokyo 2020.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Romania argint Jocurile Europene, #Romania argint tenis masa, #Romania echipa tenis masa , #stiri din sport
Comentarii
Poza Teddy62
Teddy62
rank 5
mai bine zis, echipa romaniei a pierdut
Poza GicaContra7
GicaContra7
rank 5