Un medic de la Spitalul Floreasca a fost filmat in timp ce a agresat un pacient (Video)

Joi, 20 Iunie 2019, ora 11:07
11798 citiri
Un medic de la Spitalul Floreasca a fost filmat in timp ce a agresat un pacient (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Un pacient al Spitalului Floreasca din Bucuresti a postat pe Facebook un clip in care un medic ortoped se comporta agresiv.

Barbatul sustine ca nu a inregistrat intreaga altercatie pornita cand pacientii i-au reprosat medicului ca a primit inaintea lor o persoana care nu a stat la rand, doar pentru ca era cunostinta asistentei sale.

Pacientul noteaza ca medicul i-a luat telefonul si i l-a aruncat la gunoi cand a vazut ca inregistreaza.

"Domnul din imaginile de mai jos se numeste DR. BOGDAN MEHEDINTU, MEDIC SPECIALIST ORTOPEDIE- TRAUMATOLOGIE, medic la Spitalul FLOREASCA, la care am ajuns astazi cu o infectie la picior. Pentru ca l-am rugat frumos sa ma respecte atunci cand mi-a venit randul, iar el dorea sa consulte un alt pacient care venise ca si mine cu o problema la picior, dar care era "pila" asistentei lui, doamna laudandu-se in gura mare cu acest lucru, cei doi m-au datafara, vorbindu-mi foarte urat, chiar domnul doctor avand un comportament ca cel din imaginile de mai jos.

Da, mi-a aruncat telefonul la cosul de gunoi, Mi-A SUCIT mana, si mi-a vorbit extrem de agresiv, spunandu-mi ca la el in spital el face legea, iar pe mine ma va consulta cand va avea chef si daca va avea chef! Totodata, parerea celorlalti pacienti care asteptau o aveti mai jos!", a scris pe Facebook Costin Teodorescu.

Barbatul a sustinut ca limbajul medicului a devenit si mai agresiv dupa ce a oprit filmarea. Pacientul a precizat ca medicul a spus ca il va consulta cand si daca va avea chef, arata Observator TV.

Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului, a declarat ca va fi analizat clipul postat pe Facebook, iar conducerea spitalului va lua masurile care se impun.

"Medicul in cauza a cerut sa fie mai departe asistat de un avocat, este dreptul lui legal. Mai departe, spitalul nostru, in functie de toate aceste elemente - Comisia de Disciplina va stabili concluziile, iar daca aceste concluzii vor insemna ca este cineva din personalul spitalului vinovat, ca s-au incalcat reglementari, ordine, din punct de vedere legal va suporta toate consecintele", a declarat Oprita, pentru Mediafax.

Dr. Bogdan Oprita a mentionat ca in vederea trasarii unor concluzii, Comisia de Disciplina a spitalului se va reuni dupa data de 2 iulie.

"Daca vor fi descoperite alte aspecte care necesita sesizarea altor organe abilitate ale statului, dupa finalizarea acestei cercetari se va face si acest lucru", a concluzionat purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca.

UPDATE Intrebata intr-o conferinta de presa de azi, despre acest caz, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a spus ca nu este in masura sa intervina intr-o astfel de situatie.

"Am vazut fimuletul, dar nu cred ca ministrul Sanatatii trebuie sa intervina, managerul trebuie sa efectueze o ancheta interna si sa actioneze in consecinta", a spus Sorina Pintea

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#medic Floreasca agresiv pacient, #medic Floreasca bruscat pacient , #medici