Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Social > biserica
A   A   A

Un calugar profesor de muzica a postat pe Facebook imagini cu eleve de clasa a cincea care se schimbau pentru ora de sport

Un calugar profesor de muzica a postat pe Facebook imagini cu eleve de clasa a cincea care se schimbau pentru ora de sport
Foto: CT News
Un profesor de muzica de la Scoala Generala "Nicolae Tonitza" din Constanta este anchetat de politisti, dupa ce a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu eleve de clasa a V-a in timp ce se schimbau in vestiarul scolii.

Totul s-a intamplat vinerea trecuta, chiar inaintea referendumului pentru familie, iar informatii de ultima ora arata ca profesorul de muzica este si calugar. Arhiepiscopia Tomisului i-a interzis sa mai slujeasca, dupa aflarea vestii, si anunta ca barbatul a parasit Palatul Arhiepiscopal Constanta, unde locuia, potrivit CTNews.ro.

De asemenea, in functie de evolutia anchetei, barbatul ar putea fi deferit Consistoriului monahal, au mai precizat reprezentantii Arhiepiscopiei, adica risca sa fie dat afara din Biserica.
Joi, in jurul orei 17:30, la Sectia 4 Politie din municipiul Constanta, a fost depusa o sesizare din partea conducerii Scolii Generale numarul 39 "Nicolae Tonitza", oamenii legii fiind anuntati, astfel, de faptul ca un cadru didactic titular al unitatii de invatamant ar fi intrat in posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale unitatii de invatamant in care mai multe eleve se pregateau pentru ora de sport in vestiar.

Profesorul ar fi postat imaginile respective pe pagina sa de Facebook, iar ulterior le-a sters. Anchetatorii au precizat ca fetele sunt in clasa a V-a, iar intamplarea ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

De asemenea, oamenii legii au mentionat ca este posibil ca profesorul, in varsta de 33 de ani, sa fi postat pe Facebook mai multe filmulete de pe camerele de supraveghere din unitatea scolara.
Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si pentru a lua masurile care se impun in aceasta situatie.

Presa locala scrie ca abia dupa interventia unor parinti conducerea scolii a sesizat si politia, dupa aproape o saptamana.
Facebook ShareTweet
 Joi, 11 Octombrie 2018, ora 21:30

 Articol citit de 12835 ori

Citeste si: