Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Sex-tape cu episcopul de Husi: Sinodul BOR va avea loc peste o luna. Nu se face cercetare disciplinara in post!

Sex-tape cu episcopul de Husi: Sinodul BOR va avea loc peste o luna. Nu se face cercetare disciplinara in post!
Foto: Arhiva Ziare.com
Patriarhia Romana a transmis, luni, ca cercetarile disciplinare nu pot fi facute in posturi, astfel ca in cazul episcopul Husilor, filmat in ipostaze intime cu un elev de seminar care la acel moment ar fi avut 17 ani, Comisia pentru Statut si regulamente a Bisericii Ortodoxe Romana a fost convocata pentru sfarsitul acestei luni, iar sedinta de lucru a Sinodului va avea loc in 17 si 18 august.

Potrivit Patriarhiei, PF Daniel a convocat Comisia pentru Statut si regulamente a Bisericii Ortodoxe Romane in 27 si 28 iulie, iar sedinta de lucru a Sinodului Permanent in 17 si 18 august.

"Fixarea acestor date tine cont de prevederile statutare si regulamentare, care nu permit cercetari disciplinare in posturi, inclusiv postul Adormirii Maicii Domnului (1-14 august), precum si pe necesitatea unui cvorum de 2/3 din membrii Sinodului Permanent pentru validitatea sedintelor de lucru ale acestuia", precizeaza Patriarhia Romana intr-un comunicat de presa transmis luni.
Vicarul administrativ al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Marian Timofte, a declarat luni, dupa ce a vizionat filmul in care ar aparea epsicopul Husilor Corneliu Barladeanu, ca una dintre cele doua persoane care apare in inregistrare pare a fi Barladeanu, spunand insa ca pentru veridicitate ar trebui facuta o expertiza.

El a precizat ca discutiile din inregistrare nu sunt inteligibile, dar vocea pare a fi a episcopului Barladeanu.

Imaginile aparute in spatiul public in care episcopul Husilor este filmat in ipostaze intime cu un elev de seminar, care la acel moment ar fi avut 17 ani, au fost difuzate de Cancan, iar Patriarhia si Mitropolia Moldovei au solicitat publicatiei inregistrarile.
Citeste si: BOR confirma ca episcopul de Husi apare in filmuletul in care un preot face sex cu un student. Dar nu poate face nimicSex-tape cu episcopul de Husi: Reprezentantii Bisericii arunca pisica de la Iasi la Bucuresti si invers
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 17 Iulie 2017, ora 17:33

 Articol citit de 4496 ori

Citeste si: