Saptamana viitoare s-ar putea relua circulatia pe Bulevardul Decebal. Soseaua e inchisa din iunie

Joi, 05 Decembrie 2019, ora 08:13
7538 citiri
Saptamana viitoare s-ar putea relua circulatia pe Bulevardul Decebal. Soseaua e inchisa din iunie
Foto: Arhiva Facebook/Asociatia Metou Usor

Saptamana viitoare s-ar putea deschide, in sfarsit, circulatia pe Bulevardul Decebal, a transmis primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Primaria Sectorului 3 a inchis pe 19 iunie capatul dintre Piata Muncii al Bd Decebal. Motivul: zona carosabila urma sa fie excavata, pentru a permite constructia unei mari parcari subterane, in care sa aiba loc peste 700 de autovehicule.

Initial, Primaria Sectorului 3 a anuntat ca circulatia se va relua pe 15 septembrie, odata cu inceperea noului an scolar. Din pacate, insa, circulatia nu s-a reluat nici pana acum.

La jumatatea lunii octombrie, Alin Panait, directorul Algotithm Rezidential S3 SRL - societatea primariei de sector care construieste parcarea - a precizat pentru Ziare.com ca obiectivul era ca soseaua sa se deschida pana la finele anului.

In context, la acel moment, consilierul local USR Liviu Malureanu a explicat ca, de fapt, constructorii stiau din start ca circulatia pe Bulevardul Decebal nu se va putea relua in septembrie. Dar, de vreme ce primarul Robert Negoita apucase sa promita acest lucru, constructorii n-au avut cum sa-l contrazica in spatiul public.

Una peste alta, din octombrie pana acum, la parcarea din preajma Pietei Muncii s-a lucrat. Asa ca - dupa cum reiese dintr-o imagine publicata de Asociatia Metru Usor - la inceputul acestei saptamani portiunea dintre Strada Dristorului si Piata Muncii era asfaltata in intregime.

Intrebarea este: daca lucrarile de suprafata la parcarea din Bulevardul Decebal s-au incheiat, de ce nu se da drumul la trafic? Mai ales ca, atata vreme cat bulevardul ramane inchis, circulatia rutiera din zona e deviata pe strazile inguste din jur, care adesea ajung sa se blocheze din cauza numarului mare de masini.

La solicitarea Ziare.com, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a transmis ca in zona se fac ultimele pregatiri pentru deschiderea traficului.

"Mai avem putin de munca pentru a pune in siguranta toate zonele in care lucram (spre exemplu, viitoarele intrari in parcare, ramase in stadiu de santier - n.red.) Incercam sa deschidem 4 benzi saptamana viitoare!", a transmis Robert Negoita pentru Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Deschidere Bulevardul Decebal, #Robert Negoita deschidere Bulevardul Decebal , #administratia