Sa profitam de vremea calda! Se va raci simtitor - Prognoza meteo pe doua saptamani

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 14:48
27257 citiri
Sa profitam de vremea calda! Se va raci simtitor - Prognoza meteo pe doua saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Trebuie sa profitam din plin de aceasta saptamana: vremea se anunta foarte calda, cu mult soare si temperaturi care ajung in unele zone pana la 26 de grade. De saptamana viitoare toamna incepe sa isi spuna cuvantul, astfel ca maximele nu mai trec de 17 grade Celsius.

Dar iata cum vom sta cu vremea, potrivit prognozei emise de ANM, in urmatoarele doua saptamani in fiecare regiune in parte:

BANAT

Se anunta vreme frumoasa si calda in aceasta saptamana, cu temperaturi care vor ajunge, la pranz, pana la 26 de grade. De luna viitoare insa temperaturile incep sa scada, astfel ca la finalul saptamanii maximele nu mai trec de 17 grade. Precipitatii se anunta pe 22 si 23 octombrie.

CRISANA

Si in aceasta regiune temperaturile cresc zilele acestea, fiind asteptate maxime de 25 de grade. Intre 19 si 23 octombrie vremea se va raci usor de la o zi la alta, devenind apropiata de normalul termic al perioadei. Astfel, in intervalul 24 - 29 octombrie, maximele nu mai depasesc 15 grade.

TRANSILVANIA

Pana vineri vremea va fi mult mai calda decat este normal in aceasta perioada, cu maxime de pana la 23 de grade. Apoi se va raci usor si treptat, spre 14 grade pe

24 octombrie, dupa care se va mentine, in medie, in jurul acestei valori, pana la sfarsitul saptamanii viitoare.

MARAMURES

Locuitorii acestei regiuni se vor bucura pana joi de vreme calda, cu maxime de pana la 23 de grade. Vremea se va raci usor apoi, de la o zi alta, astfel ca la finalul saptamanii viitoare nu vor mai fi mai mult de 14 grade Celsius in timpul zilei. Pe 22 si 23 octombrie sunt asteptate precipitatii insemnate cantitativ.

MOLDOVA

Toata saptamana va fi cald, cu maxime care vor ajunge pana la 23 de grade. De lunea viitoare insa se raceste, iar temperaturile din timpul zilei nu mai trec de 16 grade. Tot saptamana viitoare sunt asteptate si ploi.

DOBROGEA

Si aici va fi foarte cald in aceasta saptamana. Maximele ajung pana la 23 de grade, temperaturi mult mai ridicate decat este normal in aceasta perioada. Apoi se raceste, inregistrandu-se maxime de pana la 17 grade.

MUNTENIA

Vreme calda si cu mult soare se anunta in aceasta saptamana in Muntenia. Temperaturile ajung in jurul pranzului pana la 25 de grade, cel mai cald fiind marti. Apoi, de lunea viitoare, vremea se va racori, iar maximele nu mai trec de 17 grade. Este posibil ca saptamana viitoare sa apara si cateva ploi.

OLTENIA

In aceasta saptamana vremea se anunta mult mai calda decat este normal pentru aceasta perioada, cu maxime de pana la 26 de grade Celsius. Vremea se raceste apoi, temperaturile maxime fiind de 17 grade.

LA MUNTE

Iubitorii de munte trebuie sa profite de aceste zile. Pana vineri va fi cald, cu maxime de pana la 16 grade. De sambata incepe sa se raceasca treptat, astfel ca la finalul saptamanii viitoare temperaturile nu mai trec de 8 grade Celsius.

Cum va fi vremea la finalul lunii martie și în primele săptămâni din aprilie. Momentul când vom avea temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite
Cum va fi vremea la finalul lunii martie și în primele săptămâni din aprilie. Momentul când vom avea temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite
ANM anunță că temperaturile vor fi cele specifice acestei perioade în săptămâna 18-25 martie, apoi vor fi mai ridicate decât cele obişnuite, până la jumătatea lui aprilie. Conform...
Cum va fi vremea în ultima săptămână din martie și în primele două din aprilie
Cum va fi vremea în ultima săptămână din martie și în primele două din aprilie
Meteorologii anunță vineri, că următoarea săptămână va fi ploioasă în est, sud şi sud-est, cu temperaturi normale pentru această perioadă în toate regiunile, iar ultima săptămână...
#prognoza meteo doua saptamani , #meteo