Meteo: Imbracati-va bine si nu uitati umbrela acasa!

Duminica, 14 Aprilie 2019, ora 08:33
3165 citiri
Meteo: Imbracati-va bine si nu uitati umbrela acasa!

Duminica vremea ramane inchisa, va mai ploua si temperaturile raman cu pana la 10 grade sub media normala pentru aceasta perioada. Marti, ploile se restrang, dar va fi in continuare frig. O informare meteo de vreme rea este valabila pana luni, la ora 10:00.

Duminica, ploaia se va face simtita mai ales in sud, est si in sud-vest, unde se vor acumula cantitati de apa ce vor depasi pe spatii mici 20...25 l/mp. Hidrologii au anuntat pericol de inundatii pe raurile din judetele Mehedinti si Dolj. Vantul va bate mai puternic in Moldova si Dobrogea, dar si pe crestele montane, cu rafale de pana la 55 si 65 km/h. La munte va fi lapovita, iar la peste 1700 de metri altitudine, este posibil sa mai ninga.

Daca aveti in plan o plimbare, in ultima zi a weekendului, recomandabil este sa va imbracati bine, pentru ca va fi frig toata ziua. Temperaturile sunt cu pana la 10 grade mai mici decat media normala pentru aceasta perioada. Astfel, temperaturile maxime vor fi intre 7 si 18 grade, cu cele mai mari valori in nord-vest, iar cele minime se vor situa intre 0 si 9 grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

Si in Bucuresti va fi vreme inchisa si va mai ploua pe parcursul zilei. Temperaturile de vor mentine scazute pentru aceasta perioada, cu maxime de 12-13 grade si minime de 5-6 grade. Si vantul va continua sa bata, moderat.

Ce temperaturi se vor inregistra, duminica, in cateva orase din tara

Bucuresti: Max: 13 grade C - Min: 8 grade C

Baia Mare: Max: 14 grade C - Min: 6 grade C

Brasov: Max: 10 grade C - Min: 4 grade C

Cluj-Napoca: Max: 14 grade C - Min:

Constanta: Max: 12 grade C - Min: 9 grade C

Craiova: Max: 14 grade C - Min: 8 grade C

Galati: Max: 12 grade C - Min: 8 grade C

Iasi: Max: 12 grade C - Min: 6 grade C

Suceava: Max: 11 grade C - Min: 5 grade C

Timisoara: Max: 16 grade C - Min: 7 grade C

Luni, ploile se restrang, insa va fi in continuare frig, iar soarele ramane ascuns dupa nori. Va mai ploua slab in Banat si Oltenia. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. La peste 1700 m, vor fi lapovita si ninsoare. Temperaturile raman scazute, cu maxime intre 7 - 8 grade in nordul Moldovei si 17 grade in Banat si minime intre -4 si 6 grade.

In Bucuresti se opreste ploaia, dar ramane frig. Temperaturile maxime nu vor trece de 14 grade, in timp ce minimele vor cobori la 3-5 grade. Cerul va ramane acoperit de nori pe parcursul zilei, vantul va sufla slab si moderat.

Marti, vremea ramane inchisa, dar va mai ploua doar in nord si nord-est. Temperaturile raman scazute, sub media specifica perioadei. Temperaturile maxime se vor situa intre 6 grade in nordul Moldovei si 18 grade in vestul Olteniei, iar cele minime intre -2 si 6 grade.

In Capitala, cerul ramane acoperit de nori, vantul isi va face simtita prezenta, dar nu va mai ploua. Temperaturile raman scazute, maxima nu trece de 14 grade, iar minimele coboara pana la 3-5 grade.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#prognoza meteo duminica luni, #meteo duminica , #meteo
Comentarii