Mesajele politicienilor de Paste: Ce le transmit romanilor Iohannis, Dancila si Dragnea

Duminica, 28 Aprilie 2019, ora 12:51
5318 citiri
Mesajele politicienilor de Paste: Ce le transmit romanilor Iohannis, Dancila si Dragnea
Foto: Pixabay

Ca in fiecare an, politicienii le-au transmis romanilor mesaje si urari cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Presedintele Klaus Iohannis le ureaza "sarbatori luminate, cu liniste si pace in suflet", premierul Viorica Dancila vorbeste despre "sansa unui nou inceput", in timp ce liderul PLUS, Dacian Ciolos, afirma in mesajul de Paste ca, "asa cum Mantuitorul nostru Isus Hristos a invins suferinta si moartea, asa trebuie sa stim si noi sa pastram aprinsa lumina sperantei".

Intr-un clip postat pe pagina sa de Facebook, presedintele Klaus Iohannis le doreste romanilor sarbatori luminate.

"Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc sarbatori luminate, cu liniste si pace in suflet, alaturi de cei dragi!", spune presedintele Iohannis.

Premierul Viorica Dancila vorbeste, intr-un comunicat al Guvernului, despre "sansa unui nou inceput" si le transmite romanilor din tara si din strainatate "Paste fericit!" si "sa se bucure de armonia si emotia momentelor petrecute cu cei dragi".

"Sarbatorile Pascale ne aduc din nou binecuvantare, incredere si speranta, ne apropie mai mult de divinitatea care exista in oameni si ne dau sansa unui nou inceput, sub orice forma ar fi acesta.

Romanilor care sarbatoresc Invierea Domnului le doresc sanatate, sa se bucure de armonia si emotia momentelor petrecute cu cei dragi, iar lumina sfanta sa ne arate calea catre ceea ce ne uneste. Paste fericit tuturor romanilor, din tara si din toate colturile lumii!", afirma premierul.

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, le transmite romanilor pe Facebook ca, "asa cum Mantuitorul nostru Isus Hristos a invins suferinta si moartea, asa trebuie sa stim si noi sa pastram aprinsa lumina sperantei, chiar si atunci cand ni se pare ca nu vom razbi si ca suntem coplesiti de tot ce se intampla in tara si in jurul nostru. Va indemn si eu sa ramaneti aproape de cei dragi, sa va pretuiti parintii, fratii si copiii. Va incurajez sa nu va lasati doborati de necazuri si sa aveti incredere ca vom putea trece impreuna peste toate greutatile".

Intr-un mesaj video postat pe Facebook, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca "aceasta perioada trebuie sa fie una in care reflectam asupra lucrurilor cu adevarat importante pentru fiecare dintre noi".

"Sarbatoarea Invierii Domnului este pentru toti credinciosii ortodocsi un prilej de bucurie, de speranta, de apropiere de familie, pentru ca acestea sunt lucrurile care reprezinta cheia binelui pentru viitor. Aceasta perioada trebuie sa fie una in care reflectam asupra lucrurilor cu adevarat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de ragaz de la problemele de zi cu zi. Sarbatorile de Pasti sa ne gaseasca pe toti mai ingaduitori si mai intelepti, mereu cu lumina in suflet si in ganduri. Dragi romani, Paste fericit! Hristos a inviat!", spune Tariceanu.

Si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

"Sa primiti Sarbatoarea Invierii Domnului cu seninatate si sa va bucurati de lumina acestor zile impreuna cu cei dragi. Va doresc Paste fericit!", a scris Dragnea pe Facebook.

Fostul presedinte Traian Basescu le ureaza romanilor, tot pe Facebook, "Sarbatori cu pace in suflet si bucurie alaturi de cei dragi!"

Metoda inedită de fierbere a pastelor care încalcă tot ce știi, dar chiar funcționează! Cum să le gătești în apă rece
Metoda inedită de fierbere a pastelor care încalcă tot ce știi, dar chiar funcționează! Cum să le gătești în apă rece
Gătitul pastelor este aproape un reflex. Mai mult decât multe alte tehnici culinare - cum ar fi gătitul orezului, de exemplu, care poate fi plin de opinii contradictorii cu privire la care...
Anunțul Regelui Charles al Marii Britanii, după ce Kate Middleton a dezvăluit că are cancer
Anunțul Regelui Charles al Marii Britanii, după ce Kate Middleton a dezvăluit că are cancer
Regele Charles al III-lea şi regina Camilla vor participa la slujba din duminica Paştelui de la Capela St George de la Castelul Windsor, a confirmat Palatul Buckingham, transmite BBC. Acesta...
#mesaje politicieni Paste, #Iohannis urari Paste, #Dragnea mesaj Paste, #Dancila urari romani Paste, #mesaje Paste, #politicieni Paste, #paste , #sarbatoare