Gata, se face frig. Prognoza meteo pe doua saptamani

Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 12:10
9517 citiri
Gata, se face frig. Prognoza meteo pe doua saptamani
Foto: Arhiva Pixabay

Daca la inceputul acestei saptamani vremea ne-a rasfatat si cu temperaturi de 20 de grade, lucrurile se schimba incepand chiar de miercuri. Temperaturile scad in toata tara, iar o noua racire e anuntata saptamana viitoare.

Prin urmare, e cazul sa scoatem hainele de iarna din sifonier, pentru ca in termometre rar vom vedea mai mult de 8 grade Celsius.

In Banat, temperaturile scad cu 7 - 8 grade marti si miercuri, fata de inceputul acestei saptamani. Vremea nu se va schimba semnificativ pana in 20 noiembrie, media temperaturilor situandu-se la 10 grade.

Saptamana viitoare urmeaza o noua racire, maximele fiind de numai 8 grade Celsius, in medie. Scad si temperaturile nocturne, de la 8 - 9 grade la numai 1 grad, la finele saptamanii viitoare.

In ceea ce priveste precipitatiile, trecator vor fi posibile ploi slabe, aproape zilnic.

Pentru Crisana, meteorologii anunta o racire accentuata inca de marti. Nu vor mai fi schimbari pana in data de 20 noiembrie, maximele pentru aceasta saptamana fiind de 9 - 11 grade.

Saptamana viitoare se raceste din nou, astfel ca pentru duminica, 26 noiembrie, e anuntata o maxima de 6 - 7 grade Celsius.

Ploile sunt mai probabile dupa data de 19 noiembrie, anunta ANM.

In Transilvania, se raceste incepand de miercuri. De la 16 grade, la inceputul saptamanii, temperaturile scad pana la 8 grade. Se mai incalzeste putin joi, cu circa 2 grade, dupa care nu se vor mai depasi 8 grade pana marti, 21 noiembrie.

Pana la sfarsitul saptamanii viitoare, temperaturile mai scad cu circa 2 grade.

ANM anunta ca, pe arii restranse, vor fi posibile ploi slabe aproape in fiecare zi.

Scad treptat temperaturile si in Maramures, astfel ca spre sfarsitul saptamanii viitoare sunt anuntate maxime de numai 6 grade Celsius. Cat despre minime, acestea se vor situa in jurul valorii de 0 grade.

Local vor fi ploi slabe, trecatoare, mai ales saptamana viitoare.

Si in Moldova vremea se raceste semnificativ, astfel ca rar se vor mai depasi 8 grade Celsius. In ceea ce priveste temperaturile minime, acestea pot scadea si sub 0 grade.

Ploi slabe sunt anuntate mai ales saptamana viitoare.

Dobrogea va avea parte de temperaturi de pana la 8 grade pana in acest weekend. Apoi, se incalzeste putin, temperaturile putand urca pana la 11 grade Celsius martea viitoare. Pana la sfarsitul saptamanii viitoare mai urmeaza o racire.

Probabilitatea de ploaie slaba va fi in crestere inca de miercuri.

Si in Muntenia se raceste, astfel incat pentru vineri si sambata e anuntata o maxima de numai 7 grade. De duminica pana marti, vremea se va incalzi usor, iar regiunea va avea parte de maxime de 10 - 11 grade. De miercurea viitoare si pana la sfarsitul intervalului de prognoza, se va raci din nou, maximelele urmand sa se situeze la 7 - 9 grade.

Probabilitatea mai mare de aparitie a ploilor, slabe, va fi in zilele de 16 si de 17 noiembrie si dupa data de 20 noiembrie.

Scad temperaturile si in Oltenia, unde pana sambata, 18 noiembrie, nu vor fi mai mult de 6 - 7 grade. Se incalzeste apoi usor, astfel ca de duminica si pana la sfarsitul intervalului sunt anuntate maxime de 7 - 9 grade.

Ploi slabe, in general pe arii restranse, vor fi aproape in fiecare zi.

La munte se raceste, de asemeni, astfel ca saptamana viitoare temperaturile nu vor fi mai mari de 1 grad Celsius.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#prognoza meteo doua saptamani, #meteo noiembrie 2017, #ploi temperaturi noiembrie , #prognoza meteo