Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
Orasul care a ramas definitiv fara apa calda, dar isi face logo de doua ori mai scump decat cel al Bucurestiului
Vineri, 19 Mai 2017, ora 20:53
Desi mai mult de 120.000 de oameni, adica jumatate din populatia Galatiului, au ramas fara apa calda, autoritatile orasului dau banii pe un nou logo. Si nu sunt putini bani.
20.05.2017, 14:07 -Terente :Haznaua unde a ajuns orasul ,
se datoreaza in exclusivitate locuitorilor sai, printre care ma numar si eu; autoritatile nu au teama de nimic, orasul este in mana mafiei politice. Tartanimea care a venit in anii 60/70 odata cu combinatul, a facut pui, toti obedienti si bucurosi ca au scapat de sapa. Ceausescu i-a invatat sa fenteze munca, sa fure , numai sa-si tina fleanca si sa bata din palme. Asa a devenit Galatiul de rasul Romaniei, reusind sa trimita in Parlament un la/ba/giu sinistru ca Pacuraru un dement precum Bacalbasa si gunoaie precum Mircea Toader, Dobre sau Paslaru de Galati ori Nica si Ticau, toti cu dosare penale.
20.05.2017, 19:50 -travis :Sa nu-l uitam
..pe bouarul de Marius Stan,primarul melcilor.Acest semianalfabet,fost presedinte de club,mafiot,asa zis inginer metalurg(se stie cum "faceau" facultatea sportivii in comunism),printre multele "fapte de vitejie",a demolat abuziv garajele de la scoala 28,facute tot primarie in comunsim,prin 78,si in locul lor a facut tot parcare.Inainte incasa bani,acum incaseaza praful de pe toba.Spaga de pe urma "contractului" a luat-o.Nimeni nu-l intreaba de sanatate pe acest excroc.
Sa revenim la caldura.Pe cind mergea combinatul,Galatiul avea caldura sa dea si la rusi.Dar comunistii/securistii,in marea lor "intelepciunne",puneau diafragme pe tevi,ca sa nu fie cald in oras(sa fie frig precum in toata tara).Caldura sup;limentara era evacuata in balta Catusa(combinatul tot trebuia racit).
Acum au distrus totul,si trebuie sume exorbitante ca sa-ti faci un bransament ptr centrala.Muriti ba hotilor!La ce va trebuie logo?
19.05.2017, 22:08 -DemonBanal :o metoda simpla de sifonare a putinilor bani publici
exemplul nevestei lui pandele a devenit contagios :)
19.05.2017, 21:39 -MosGerila :Fara logo, Galati poate fi confundat cu orice, chiar si cu Vaslui :)
Nu se poate asa ceva!
Astept deci si logo-ul de la Vaslui... desi banuiesc cam ce vor pune pe blazon :)))
19.05.2017, 21:29 -iorghinio :Sinonime
Galati, oras ajuns D k*t, cu votanti D k*t, cu edili D k*t.
Pardon, am scris k*t in loc de sinonimul pesede.
19.05.2017, 21:02 -JackMalletFlute :sa puna pe sigla galateni care fac baie la copca
banii publici risipiti in mod iresponsabil se duc pe apa calda a sambetei
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor