Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
Ecologistii din Germania vor sa impuna legea casatoriilor homosexuale
Vineri, 19 Mai 2017, ora 21:29
Pentru ca social-democratii nu vor sa-si supere partenerii conservatori de coalitie, proiectul de lege privind drepturi egale pentru casatoriile homosexuale este ignorat. Acum ar urma sa actioneze...
19.05.2017, 23:24 - :Ce-a ajuns so ecologia asta, nimic nu Mai e ca inainte
ASA se numesc Mai nou homalaii - ecologisti
19.05.2017, 23:21 -ascutitoarea :Casatoriile intre persoanele de acelasi sex ar trebui permise
Este vorba despre inmultirea populatiei pe glob, a se vedea teoria lui Thoma Malthus care a spus: " populația crește in progresie geometrică, in timp ce mijloacele de subzistență cresc in progresie aritmetică" adica daca o sa continuam sa ne inmultim ca pana acum, in curand o sa devenim canibali! Sunt foarte multi oameni si planeta nu poate sustine acest ritm de inmultire. Casatoriile intre persoane de acelasi sex incetinesc inmultirea oamenilor si asta este bine. Altfel, repet, o sa ajungem din nou canibali. Intreaba-te, ti-ar placea sa iti mananci vecinul? Sau colegii de servici? Sau pe managerii firmei ?
20.05.2017, 02:24 -Te-o :@ascutitoarea
Teoriile lui Malthus nu mai sunt la moda!
Omenirea a facut pasi enormi spre eliminarea foametei prin inginerii genetice,chimizari etc.
Principalele rezervoare demografice care sufereau de subnutritie cronica:India si China,au eliminat de mult foametea cronica!
In lume se arunca milioane de tone de alimente excedentare!
A mai ramas o zona problema:Africa Ecuatoriala!
Dar pana cand si africanii nu vor realiza ca exista o singura solutie la foamete:munca,asa cum au demonstrat chinezii si indienii,nu vor iesi din impas!
Pomenile altora nu le rezova foamea!
Cat despre reducerea natalitatii prin homosexualism(de ce nu prin eutanaziere?Este la fel de contra naturii!)se observa ca acesta este in asalt in tarile care deja au declin demografic,de ex.Europa,Rusia etc.
Teo
19.05.2017, 22:04 -Te-o :Germanii au fost un exemplu de prostie nationala in multe situatii
Aminiti-va de cele doua abatoare mondiale in care s-au lasati dusi ca oile de "conducatori",ultimul fiind evident dezaxat!
Popor de furnici!
Nu tot ce fac nemtii este un exemplu de urmat!Teo
19.05.2017, 22:36 -CorneliuN :E adevarat ca nemtii au facut greseli,
ca toata lumea. Si romanii au facut prostii, l-au votat pe Iliescu cu 85% in 1990, iar, in anii 40, au intrat in razboi de partea lui Hitler. Insa, ca si nemtii, au invatat ceva din greseli, si sunt sperante de mai bine. Asa cred eu, cel putin.
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor