Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Aberatia zilei: Copil "posedat" de spiritul unei moarte, externat din spital si dus la manastire

Aberatia zilei: Copil "posedat" de spiritul unei moarte, externat din spital si dus la manastire
Foto: pixabay.com (Arhiva)
Un baiat de 9 ani din Giurgiu, despre care familia crede ca ar fi posedat, a fost externat din spital la cererea parintilor si dus la manastire, unde s-ar fi vindecat brusc, prin rugaciuni, conform spuselor primarului.

Cazul a ajuns in atentia presei dupa ce copilul, care se plangea de mai multe zile de dureri cumplite, ar fi cauzat fenomene stranii in gospodarie, conform relatarilor celor apropiati.

Parintii spun ca, din senin, pe copil a inceput sa il doara o mana, dupa care a inceput sa faca gesturi incontrolabile, informeaza Realitatea TV.

Mai mult, din cauza lui s-ar fi petrecut o serie de fenomene paranormale, relateaza Antena3, care citeaza presa locala. Astfel, prin casa sunt trantite scaune in mod inexplicabil, cade vesela, se aprinde lumina, iar noaptea cad pietre din cer asupra caselor din imprejurimi.
De vina ar fi copilul, iar acesta ar fi capatat puterile pe care nu le poate controla dupa ce a murit o vecina, cred apropiatii.

Disperati, parintii au chemat oamenii legii, iar dupa ce au stat cateva ore la panda, acestia au facut... o sedinta de spiritism, informeaza Realitatea TV.

"A incercat domnul politist sa aprinda o lumanare, sa vada cine e si ce vrea, sa isi strige numele. Ceva in parapsihologie, sa incerce sa comunice", a declarat tatal pentru postul Realitatea TV, aratand demonstrativ o foaie de hartie pe care scria: "CINE ESTI? CE VREI?", semnat "POLITIA ROMANA" (demn de remarcat este si faptul ca biletul a fost scris in totalitate cu majuscule, pentru ca spiritul sa poata citi mai bine, eventual fara ochelari).

Foto: captura video Realitatea TV
Parintii sunt convinsi ca baiatul ar fi posedat de spiritul vecinei decedate, el fiind de vina pentru toate cele cate se petrec. Mai mult, medicul de familie l-a trimis pe baiat la preot, nu la spital, ca sa i se umble "la psihic".

Dupa ce cazul a intrat in atentia televiziunilor, Protectia Copilului a intervenit, iar copilul a fost internat la Spitalul Obregia, din Capitala, de unde a fost scos, insa, dupa 4 ore de catre parinti si dus la manastirile Sfantul Spiridon si Cernica.

Primarul comunei Ghimpati, Constantin Carapanceanu, a declarat ca a vorbit cu copilul si el... "nu mai are nimic".

"Isi poate misca mainile si picioare", a declarat primarul la Realitatea TV, precizand insa ca parintii ar trebui sa readuca baiatul la spital, pentru ca de acolo au fost doar invoiti.
Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla sau daca nu cumva baiatul va fi "internat" la o... manastire.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Sambata, 26 August 2017, ora 17:09

 Articol citit de 5882 ori

Citeste si: