Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Thierry Van Cleemput confirma acordul cu Simona Halep: Ar fi stupid sa va promit ceva

Luni, 21 Ianuarie 2019, ora 17:00
7759 citiri
Thierry Van Cleemput confirma acordul cu Simona Halep: Ar fi stupid sa va promit ceva
Foto: captura Eurosport

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, care va colabora cu Simona Halep in perioada urmatoare, a confirmat acordul pe care il are cu sportiva noastra.

El a povestit felul in care a ajuns sa o antreneze pe Simona Halep, dar nu promite totusi ca va face o treaba mai buna decat Darren Cahill.

"Ma inteleg foarte bine cu Simona si cu Darren, a caror colaborare s-a incheiat. Cand David Goffin a pierdut sambata am fost intrebat daca sunt interesat sa-i dau o mana de ajutor la acest turneu. Am zis 'De ce nu?' deoarece stopasem colaborarea cu David. Suntem aici, vorbim mult in acest moment, voi avea o perioada de proba sa vad daca ma simt bine, daca ea se simte bine.

Exista un interes pe care ea mi-l poarta, am si eu un interes pentru ea. Imi place de ea ca jucatoare, imi place stilul ei de joc si stiu cum sa o ajut. Ea este pe locul 1 in lume, asa ca ar fi stupid sa promit ceva, sa spun ca voi face treaba mai bine decat altcineva. Dar ma intereseaza slujba aceasta", a spus Van Cleemput pentru DHNet.

Belgianul a mentionat ca va sosi in perioada urmatoare la Bucuresti pentru a o pregati pe Simona, iar apoi o va insoti la turneele de la Doha si Dubai.

Antrenor din 1993, belgianul nascut la Binche l-a pregatit in ultimii cinci ani David Goffin, colaborare incheiata chiar saptamana trecuta dupa eliminarea tenismenului in varsta de 28 de ani de la Melbourne.

Sub bagheta sa, tenismenul belgian a castigat 4 turnee si a ajuns pana pe locul 7 in clasamentul ATP. De asemenea, in 2017 a disputat finala Turneului Campionilor, pierduta in fata bulgarului Grigor Dimitrov.

Inainte de startul colaborarii cu David Goffin, Thierry Van Cleemput a mai lucrat cu Olivier Rochus (1993-1997) si Steve Darcis (2011-2012), in timp ce in perioada 2002-2005 a fost in staff-ul echipei de Cupa Davis a Belgiei.

E casatorit, are doi copii si detine o afacere cu vinuri in tara sa natala.

Simona Halep a fost pregatita in ultimii 4 ani de Darren Cahill, iar la Australian Open 2019 l-a avut in staff-ul ei pe antrenorul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Florin Segarceanu.

C.S.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Thierry van Cleemput Simona Halep, #antrenor Simona Halep , #Australian Open