Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Simona Halep > stiri Simona Halep
A   A   A

Simona Halep primeste o noua oferta cu cateva zile inaintea semifinalei din Fed Cup

Simona Halep primeste o noua oferta cu cateva zile inaintea semifinalei din Fed Cup
Foto: Hepta.ro
Simona Halep a primit o noua oferta cu cateva zile inaintea duelului cu Franta din semifinalele Fed Cup.

Sportiva noastra are o propunere de a fi noua imagine a Loteriei Romane, conform unui anunt facut de directorul Alexandru Croitoru.

"Am luat in calcul deja acest aspect. Este necesar un nume important pe care sa il ai ca imagine. Primul care mi-a venit in minte este cel al Simonei Halep. Este sportivul numarul 1 al Romaniei in momentul de fata, pot sa spun ca e un simbol pentru tara noastra. Sunt mandru ca sunt contemporan cu ea! Daca va fi, as alege-o pe Simona Halep cu ochii inchisi!

A plecat de jos, a muncit enorm si este exemplul de urmat pentru toti tinerii din ziua de azi care vor sa faca performanta in sport. Seriozitatea si ambitia pe care ea le dovedeste, chiar daca la ora asta are o avere de cateva zeci de milioane de euro, este un etalon. Vrea sa fie cea mai buna. A castigat un Roland Garros, acum probabil ca il vrea si pe al doilea, ceea ce este nemaipomenit. Ar fi perfecta pentru noua imagine a Loteriei", a spus Croitoru pentru Fanatik.
In acest moment, Simona are deja contracte de sponsorizare cu companii precum Dedeman, Dorna, Hublot, Banca Transilvania, Rexona, Wilson si Mercedes.

Din contractele de sponsorizare, Simona castiga peste 1 milion de euro anual.

In plus, Simona mai incaseaza inca 1.7 milioane de euro pe an din partea sponsorului de echipament Nike.

Citeste si: Americanii au realizat "clasamentul adevarului" din tenis: Surprize uriase in top 10. Ce loc ocupa Simona Halep

C.S.
Facebook ShareTweet
 Luni, 15 Aprilie 2019, ora 15:00

 Articol citit de 32405 ori

Citeste si: