Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Simona Halep explica situatia staff-ului sau: Cahill e sigur de contract, Pavel e inca in probe

Simona Halep explica situatia staff-ului sau: Cahill e sigur de contract, Pavel e inca in probe
Foto: Instagram/ Simona Halep
Simona Halep a explicat care este situatia reala a staff-ului ei, imbogatit dupa US Open cu un nou antrenor.

Numarul 1 WTA a explicat ca nu se pune problema sa renunte la Darren Cahill nici din sezonul viitor, australianul urmand a fi in continuare principalul ei antrenor.

In ceea ce il priveste pe Andrei Pavel, acesta se afla intr-o perioada de proba, urmand a discuta cu Simona termenii unui contract pe un sezon abia dupa Turneul Campioanelor.

"Inainte de US Open am vorbit cu Andrei Pavel sa faca parte din echipa mea. Am hotarat acest lucru impreuna cu Darren. De fapt, Darren a venit mai mult cu ideea, ca sa schimb putin si vocea si stilul de antrenament. Ei imi spun acelasi lucru, dar diferit, fiecare pe limba lui.
Andrei are rol de antrenor, insa Darren este antrenor principal. Cu Andrei a fost o perioada de proba, iar dupa Turneul Campioanelor vom avea o discutie, sa vedem daca isi doreste sa continuam impreuna. Eu mi-as dori! Darren va ramane la fel ca si pana acum, nu s-a schimbat nimic", a spus Simona, citata de ProSport.

Andrei Pavel a fost adus de Simona in echipa sa dupa US Open si a fost alaturi de romanca la turneele din China, acolo unde aceasta a reusit sa depaseasca o serie de borne importante ale carierei.

Cu Pavel in loja, Halep a obtinut prima victorie in fata Mariei Sharapova si, evident, a reusit sa urce in premiera pe primul loc al clasamentului mondial.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 23:02

 Articol citit de 5026 ori

Citeste si: