Simona Halep, despre victoria cu Venus Williams si problemele pe care le-a avut la Rogers Cup

Vineri, 10 August 2018, ora 07:49
19456 citiri
Simona Halep, despre victoria cu Venus Williams si problemele pe care le-a avut la Rogers Cup
Foto: Hepta.ro

Simona Halep a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre victoria din duelul cu Venus Williams, dar si despre problemele pe care le-a avut la turneul canadian.

Numarul 1 WTA a inceput exprimandu-si recunostinta pentru faptul ca meciul cu Venus a fost unul scurt.

De asemenea, ea a recunoscut ca a observat ca adversara ei are problemele si de aceea nu doreste sa insiste prea mult asupra rezultatului.

"A fost bine pentru ca a fost un meci atat de scurt dupa precedentul, care a durat mult. Am observat ca Venus nu se simte foarte bine asa ca nu putem sa vorbim prea mult despre acest meci. Insa sunt fericita pentru ca am reusit sa castig si in situatia asta", a spus Simona.

Jucatoarea noastra a marturisit apoi ca s-a speriat in momentul in care ploaia si-a facut din nou aparitia la Montreal pentru ca isi dorea sa joace impotriva lui Venus, chiar daca era a doua partida a zilei pentru ambele jucatoare.

Iar programul aglomerat, cu doua meciuri tari intr-o zi, i-a pus cele mai multe probleme romancei, care a recunoscut ca nu i-a fost usor.

"Pos sa spun sincer ca, atunci cand a inceput ploaia, imi doream sa se opreasca pentru ca am simtit ca sunt mai proaspata decat adversara mea. Imi doream sa joc. Cred ca am avut un avantaj pentru ca am jucat neaccidentata, am putut sa alerg si sa stau foarte bine in teren.

Cred ca pentru amandoua a fost o zi foarte grea. Vreau insa sa ma bucur de aceasta zi grozava. Nu se intampla prea des sa ai zile in care castigi doua meciuri in fata unor adversare dificile. A fost o seara foarte buna pentru mine si incerc sa ma bucur de ea."

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale turneului de la Montreal dupa ce a invins-o pe americanca Venus Williams (14 WTA) cu scorul de 6-2, 6-2.

Citeste si:

Cu cateva ore inainte, ea trecuse cu emotii de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, in trei seturi, scor 7-6 (9), 4-6, 7-5. Cele doua meciuri s-au disputat in aceeasi zi deoarece programul de la Rogers Cup a fost dat peste cap de ploaia din ultimele zile.

In sferturile de finala, Simona se va duela cu Caroline Garcia (6 WTA), care a invins-o pe Maria Sharapova in optimi.

Partida din sferturile de finala va avea loc sambata dimineata, de la ora 01:30 (ora Romaniei), in direct pe Ziare.com

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Halep Venus Williams declaratie, #Halep victorie Venus Williams, #Halep tenis rezultate , #stiri Simona Halep