Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Simona Halep > stiri Simona Halep
A   A   A

Simona Halep, despre vestea care a luat prin surprindere tenisul: Am simtit un gol in stomac cand am aflat

Simona Halep, despre vestea care a luat prin surprindere tenisul: Am simtit un gol in stomac cand am aflat
Foto: ausopen.com
Simona Halep a comentat anuntul facut vineri de Andy Murray, cand si-a anuntat, cu ochii in lacrimi, retragerea din tenis.

Simona a afirmat ca a simtit un gol in stomac in momentul in care a aflat decizia campionului scotian.

"Am simtit un gol in stomac cand am aflat deoarece nu este usor sa vezi ca un jucator grozav se retrage din cauza accidentarilor. A suferit mult in ultimii ani. L-am admirat dintotdeauna. Am avut ocazia sa vorbesc cu el de cateva ori datorita lui Darren. Este o persoana grozava. Putin nebun pe teren, dar imi place asta deoarece si eu sunt la fel.

Andy a facut totul pe teren, a muncit foarte mult si in sala de asemenea. Este cu adevarat trist ca se va retrage, circuitul ii va simti lipsa. Este dificil sa vezi un mare campion ca se retrage, dar viata merge mai departe si sunt sigura ca este fericit", a spus Simona la conferinta de presa.
Amintim ca unul dintre cei mai buni tenismeni din ultimul deceniu, britanicul Andy Murray, si-a anuntat, vineri dimineata, retragerea din tenis!

Tenismenul in varsta de 31 de ani, cu trei Grand Slam-uri castigate in cariera, a facut anuntul la Melbourne, cu ochii in lacrimi.

Andy Murray, care se chinuie sa-si revina dupa o accidentare la sold, si-ar dori sa se retraga dupa Wimbledon, insa nu stie daca va mai reusi sa joace pana atunci.

C.S.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 12 Ianuarie 2019, ora 11:01

 Articol citit de 10617 ori

Citeste si: