Presa internationala, despre victoria grea obtinuta de Simona Halep la Miami

Vineri, 23 Martie 2018, ora 07:00
20144 citiri
Presa internationala, despre victoria grea obtinuta de Simona Halep la Miami
Foto: Twitter/Miami Open

Presa internationala comenteaza victoria chinuita obtinuta de Simona Halep in turul doi al turneului de la Miami.

Cateva dintre cele mai importante cotidiene internationale au remarcat ca reprezentanta noastra a fost foarte aproape de a fi eliminata de catre fantuzoaica Oceane Dodin, ajunsa pe tabloul principal al competitiei de la Key Biscayne din postura de lucky loser.

In schimb, Simona e laudata pentru revenirea reusita si pentru modul in care si-a pastrat, totusi, calmul in setul decisiv.

Dar iata reactiile din presa straina despre meciul dintre Simona Halep si Oceane Dodin:

"Simona Halep a revenit dupa ce a pierdut primul set si a evitat o eliminare surprinza de la Miami. Ocupanta locului 1 WTA a primit de doua ori ingrijiri medicale la gat si i-a luat doua ore si 7 minute pentru a incheia jocul" - BBC.

"Simona Halep a fost testata pana la limita de lucky loserul Oceane Dodin. Daca e cineva care stie sa iasa dintr-o groapa in setul 3, acel cineva e Simona Halep. Numarul 1 mondial a trebuit sa se bazeze pe mentalul ei imbunatatit si puterea psihica mult mai devreme in turneu decat cineva si-ar fi putut imagina" - Tennis Magazine.

"Simona Halep s-a chinuit s-o invinga in ruda a doua pe Oceane Dodin, ajunsa pe tabloul principal din postura de lucky loser. Halep i-a permis jucatoarei clasate pe locul 98 WTA sa faca 6 breakuri" - ESPN.

"O surpriza a parut posibila dupa primul set, in care Simona a parut ca se chinuie in continuare sa-si gaseasca forma dupa ce a fost invinsa categoric saptamana trecuta la Indian Wells de Naomi Osaka. Dar Halep, cu o tactica defensiva, si-a imbunatatit jocul incepand cu setul doi si a fost mai buna decat Dodin in momentele cheie ale meciului" - Yahoo Sports.

"Favorita numarul 1 a trebuit sa lupte pentru a trece peste Oceane Dodin. Halep a reusit 20 de lovituri castigatoare si a comis 26 de erori nefortate, dar chiar si asa a fost mai consistenta decat Dodin, care a reusit 35 de lovituri castigatoare, dar si 52 de greseli nefortate si 16 duble greseli" - WTA.

Vezi si:

  • 3-6, 6-3, 7-5 a fost scorul partidei dintre Simona Halep si Oceane Dodin.

    In runda urmatoare, tenismena noastra o va infrunta pe favorita numarul 30, poloneza Agnieszka Radwanska.

    I.G.

    Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
    Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
    Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
    Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
    Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
    Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
    #Simona Halep presa internationala, #Simona Halep turneu Miami, #Simona Halep Oceane Dodin , #stiri Simona Halep