Presa internationala, despre primirea de care a avut parte Simona Halep pe National Arena

Joi, 18 Iulie 2019, ora 07:00
36658 citiri
Presa internationala, despre primirea de care a avut parte Simona Halep pe National Arena
Foto: Hepta.ro

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa internationala, dupa ce peste 20 de mii de romani au asteptat-o pe Simona Halep la National Arena pentru a sarbatori alaturi de ea castigarea turneului de la Wimbledon.

Iata comentariile aparute in presa internationala:

L'Equipe: "Simona Halep, primita ca un star rock in Romania! A fost primita cu multa caldura la intoarcerea in Romania si sarbatorita de un stadion intreg. Cand se discuta despre statutul Simonei in Romania, statutul de star nu este deloc exagerat".

Tennis Tonic: "INCREDIBIL! Numele Simonei Halep a fost scandat de 30 de mii de oameni pe stadionul din Bucuresti. Simona a avut o primire senzationala in care a prezentat trofeul de la Wimbledon. Sportiva este din ce in ce mai mult un erou national in Romania. Ea a avut deja parte de o primire extraordinara dupa titlul de la Roland Garros, iar anul acesta a fost onorata cu prezenta a 30 de mii de oameni pe stadion, care i-au scandat numele cand a prezentat trofeul".

Tennis Life: "Primire eroica pentru Simona Halep la ea acasa. Imaginati-va zeci de mii de barbati si femei scandandu-ti numele doar pentru castigarea unui turneu. E ceva care te da pe spate cu siguranta! Si asta arata ce inseamna realizarile ei pentru oamenii unei tari cu o populatie de aproximativ 20 de milioane de oameni".

ABC.es: "Simona Halep a oferit o lectie de tenis in finala de la Wimbledon. O lectie de stil, strategie si determinare! Serena nu a putut obtine al 24-lea Grand Slam deoarece Halep a reusit unul dintre cele mai bune meciuri pe care Catedrala tenisului le va tine minte. Romanca a reusit sa scrie si mai multa istorie pentru tara ei, fiind prima sportiva ce castiga la Wimbledon. Iar aprecierea fanilor s-a ridicat la nivelul acestei performante".

WTA Tennis: "Primire eroica pentru Simona Halep la revenirea in tara. Simona Halep a adus acasa al doilea turneu de Grand Slam si a invitat natiunea sa sarbatoreasca alaturi de ea. In ceea ce a devenit o traditie anuala pentru campioana de la Roland Garros 2018, Halep a avut parte de o noua primire eroica pe stadionul National din Bucuresti".

Le Figaro: "Simona Halep s-a intors in Romania, unde a fost primita ca o eroina adevarata pe stadionul din Bucuresti".

Amintim ca peste 20 mii de romani au fost prezenti, miercuri seara, la National Arena, pentru a o vedea pe Simona Halep.

La stadion au fost prezente si nume grele ale sportului romanesc precum Ion Tiriac, Ilie Nastase, Gica Hagi, Gica Popescu, Gabriela Szabo, Marian Dragulescu, Marius Urizca, Alina Dumitru si Doina Melinte.

Sportiva noastra a prezentat trairile avute in timpul finalei si a afirmat ca spera ca acest succes sa inspire multi copii sa se apuce de tenis si sa aiba incredere in ei.

C.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Simona Halep primire National Arena, #Simona Halep Wimbledon , #Wimbledon