Presa internationala, despre eliminarea Simonei Halep de la Cincinnati

Vineri, 16 August 2019, ora 09:07
47105 citiri
Presa internationala, despre eliminarea Simonei Halep de la Cincinnati
Foto: Hepta.ro

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa internationala dupa ce Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati.

Iata ce a scris presa internationala:

WTA Tennis: "Madison Keys a oprit o serie de cinci meciuri pierdute la rand in fata Simonei Halep, intr-o partida dramatica disputata joi seaara. Intr-un meci ce a durat aproximativ doua ore si a incantat asistenta ridicata, favorita numarul 16 s-a impus si a ajuns in sferturi pentru al doilea an la rand. Este prima victorie a lui Keys in ultimii cinci ani in fata fostei lidere mondiale, ultima datand de la Sydney 2014".

Punto de Break: "Keys a obtinut o victorie fantastica in fata Simonei Halep. Ea a depasit-o clar pe Simona in primul set, cand a jucat la un nivel foarte ridicat. In orice caz, nivelul sau a scazut, situatie de care romanca a profitat si a trimis meciul in decisiv. Totusi, americanca a apasat din nou pe acceleratie si meciul s-a terminat in favoarea sa".

Tennis Magazine: "Madison Keys nu o mai invinsese pe Simona Halep de mai bine de cinci ani si se parea ca si aceasta victorie i-ar putea scapa printre degete. Totusi, ea si-a pastrat emotiile in frau si a invins-o pe romanca. Partida din optimi a fost ca un rollercoaster, cu multe rastunari de situatie. Strategia lui Keys de a risca mai mult a fost insa rasplatita."

Tennis Now: "Madison Keys o obtine o victorie rarisima in fata Simonei Halep. Daca ar fi o victorie care sa conteze cu adevarat pentru Keys, aceasta este cu siguranta cea din meciul cu Simona Halep. Americanca a depasit statistica brutala si a oprit seria de cinci infrangeri la rand".

Amintim ca Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys, ocupanta locului 18 in clasamentul WTA.

Americanca s-a impus in trei seturi cu 6-1, 3-6, 7-5, la capatul unui meci ce a durat doua ore si patru minute.

Dupa aceasta eliminare, Simona va pierde inca 480 de puncte in clasamentul WTA.

Pentru Simona urmeaza o pauza de cateva zile, pentru ca apoi va lua startul, incepand cu 26 august, la ultimul turneu de Grand Slam din acest an, US Open.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Simona Halep Cincinnati, #Simona Halep Madison Keys , #stiri Simona Halep
Comentarii
Poza Belengher
Belengher
rank 1
Poza de colectie. Se spala pe picioare,il mangaie pe Ahile sau i-a