Presa internationala, despre alegerea surprinzatoare facuta de Simona Halep in privinta noului antrenor

Miercuri, 20 Martie 2019, ora 21:00
16479 citiri
Presa internationala, despre alegerea surprinzatoare facuta de Simona Halep in privinta noului antrenor
Foto: Hepta.ro

Presa internationala a fost luata prin surprindere de decizia Simonei Halep de a-l numi antrenor principal pe Daniel Dobre pana la finalul acestui sezon.

Italienii de la Ubitennis scriu ca Simona a ales sa mearga pe mana unui jucator cu o cariera lipsita de stralucire, necunoscut la nivel international.

"Simona incearca din nou: dupa ce l-a angajat si demis imediat pe Van Cleemput, s-a inteles cu fostul jucator roman Daniel Dobre. Jucator de mana dreapta, cu un backhand despre care nu stim nimic, cel mai bun clasament al sau a fost locul 832 la sfarsitul lui septembrie 1989. Site-ul oficial al ATP nu mai spune nimic despre Daniel Dobre, fostul jucator roman care de cateva ore este oficial noul antrenor al Simonei Halep.

Dobre a mai facut parte din echipa Simonei cand aceasta era pregatita de Cahill. El a insotit-o pe Simona in turneele la care antrenorul australian nu a putut participa. A fost mai degraba un vice-antrenor", a scris Ubitennis.

In schimb, jurnalistii de la Essentially Sports au remarcat cat de inconstanta a fost Simona in alegerile facute in acest an in privinta antrenorului sau.

"Initial, Simona parea ca nu se descurca dupa ce a optat sa inceapa sezonul fara un antrenor. S-a razgandit insa dupa un parcurs mediocru in luna ianuarie si a decis sa inceapa o colaborare cu Thierry van Cleemput. Nici acest parteneriat nu parea sa dureze prea mult, astfel ca dupa turneul de la Doha l-a demis.

La Indian Wells, Simona a spus ca nu-si cauta un antrenor, dar acum confirma ca aduce o figura obisnuita, pe Daniel Dobre. Va fi interesant de vazut daca-si va regasi ritmul la Miami", au comentat cei de la Essentially Sports.

Pe de alta parte, jurnalistii de la Bola Amarela scriu ca inlocuirea lui Darren Cahill a devenit o adevarata provocare pentru Simona.

"Romanca se chinuie sa-i gaseasca un inlocuitor pe masura lui Darren, care a parasit-o la finalul lui 2018 pentru a fi alaturi de familie", a notat publicatia portugheza.

Simona si Dobre au mai colaborat si in trecut si au o relatie foarte buna. Dobre are o experienta vasta in tenisul romanesc, este considerat unul dintre cei mai buni specialisti in cresterea tinerelor talente si a mai avut o colaborare si cu Alexandra Dulgheru.

Amintim ca Simona a ramas fara antrenor in toamna anului trecut, dupa ce Darren Cahill a pus punct colaborarii pentru a fi mai aproape de familie.

Simona a avut o experienta de scurta durata cu Thierry Van Clemput in turneul de la Doha, dar a renuntat la el.

C.S.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Simona Halep Daniel Dobre, #antrenor Simona Halep, #Simona Halep Miami , #stiri Simona Halep