Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Simona Halep > Ilie Nastase
A   A   A

Ilie Nastase reactioneaza dur dupa ce Simona Halep a fost ironizata in revista Charlie Hebdo

Ilie Nastase reactioneaza dur dupa ce Simona Halep a fost ironizata in revista Charlie Hebdo
Foto: captura Charlie Hebdo
Ilie Nastase a comentat caricatura rasista aparuta joi in paginile revistei Charlie Hebdo.

Nastase ii numeste "prosti" pe jurnalistii francezi si spune ca nu merita nici macar sa le raspunda.

"Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie sa le raspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste 2 milioane de euro, inseamna ca sunt prosti. Ce sa le spui prostilor?", a tunat Ilie Nastase, potrivit Gsp.ro.

"Nu are rost sa le raspundem, sa-i bagam in seama. Probabil ca daca lua trofeul vreo frantuzoaica nu mai faceau asta. E treaba lor. Nici nu merita sa le mai raspundem. Cupa e la noi, e a romanilor. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci sa-l retraga. Dar fierul ala vechi i-a costat destul de mult", a adaugat fostul mare tenismen roman.


Simona Halep este ironizata in cel mai recent numar al publicatiei de satira Charlie Hebdo dupa victoria din Openul Frantei.

Francezii au realizat o caricatura in care apare trofeul Roland Garros este ridicat deasupra capului de o femeie: "O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi!"

Charlie Hebdo este un saptamanal satiric francez care a devenit cunoscut in lumea intreaga dupa ce a fost tinta a doua atacuri teroriste.

Atacul din 2015 s-a soldat cu 12 morti, intre acestia numarandu-se directorul, dar si jurnalisti si caricaturisti cunoscuti.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 14 Iunie 2018, ora 15:30

 Articol citit de 26912 ori

Citeste si: