Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Simona Halep > Fed Cup
A   A   A

Ce se intampla cu premiile din Fed Cup: Presedintele FRT dezvaluie un gest superb facut de Simona Halep

Ce se intampla cu premiile din Fed Cup: Presedintele FRT dezvaluie un gest superb facut de Simona Halep
Foto: fedcup.com
Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre banii acordati tenismenelor romane pentru victoria minunata cu Cehia din primul tur al Fed Cup 2019.

George Cosac dezvaluie ca Simona Halep a acceptat ca sumele sa fie egale. Astfel, fie ca o tenismene joaca doua meciuri, fie ca nu joaca deloc, sumele sunt aceleasi.

"Federatia oricum a semnat contracte cu fetele, inainte de aceasta partida. Sumele sunt confidentiale, nu sunt micute. Ce ma bucura pe mine e ca Simona, care oricum nu ridica banii de la Federatie niciodata, a fost de acord ca sumele sa fie egale", a precizat Cosac la Digi Sport Matinal.

"Deci chiar rezerva, care practic n-a dat nicio minge, primeste aceiasi bani ca celelalte fete. Suma nu este de ignorat si, cu siguranta, urmatorul meci va fi rasplatit corespunzator", a adaugat acesta.
Vezi si:
Motivul pentru care Federatia Romana de Tenis nu le poate rasplati pe jucatoare dupa calificarea in semifinalele Fed Cup

Romania a disputat in deplasare, la Ostrava, intalnirea cu Cehia, castigata cu 3-2, in primul tur al Fed Cup, si tot departe de casa va juca si semifinala cu Franta.

Semifinalele Fed Cup 2019, Franta - Romania si Australia - Belarus, se vor disputa in weekendul 20-21 aprilie.

Finala competitiei e programata in weekendul 9-10 noiembrie.

I.G.
Facebook ShareTweet
 Marti, 12 Februarie 2019, ora 14:36

 Articol citit de 11030 ori

Citeste si: