Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Simona Halep > Indian Wells
A   A   A

Cat timp are Simona Halep garantat primul loc WTA, dupa rezultatele de la Indian Wells: O intrece pe Maria Sharapova in topul din intreaga istorie

Cat timp are Simona Halep garantat primul loc WTA, dupa rezultatele de la Indian Wells: O intrece pe Maria Sharapova in topul din intreaga istorie
Foto: Facebook/Shenzhen Open Tennis
Simona Halep si-a asigurat primul loc WTA pentru o perioada buna de timp, dupa rezultatele inregistrate in turneul de la Indian Wells.

Sportiva noastra va ramane pe primul loc WTA indiferent ce se va intampla in turneele de la Indian Wells si Miami, din aceasta luna.

In acest moment, diferenta dintre Simona si Wozniacki este de 685 de puncte, dar mai poate creste in functie de ce va face sportiva noastra mai departe la Indian Wells.

La Miami, Simona are de aparat doar 215 puncte, in timp ce Wozniacki are 650. Cum la Miami sunt puse in joc 1000 de puncte, Wozniacki nu o poate intrece pe Simona nici in acest turneu.

Asta inseamna ca Simona are garantate cel putin trei saptamani pe primul loc WTA.
In total, Simona ar ajunge la 22 de saptamani pe primul loc WTA si ar urca pe pozitia a 14-a in topul sportivelor care au fost lidere pentru cel mai mult timp. Simona le va intrece astfel pe Maria Sharapova si Tracy Austin, care au cate 21 de saptamani.

Totusi, pentru a o intrece pe Simona pe 9 aprilie, Wozniacki are nevoie de un parcurs perfect in urmatoarea perioada, in care sa castige turneele de la Miami si Charleston.

Un scenariu destul de greu de realizat, astfel ca Simona poate ramane pe primul loc WTA chiar si pana pe 29 aprilie, cand se va incheia turneul de la Stuttgart.

C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 14 Martie 2018, ora 09:08

 Articol citit de 18391 ori

Citeste si: