Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Simona Halep > stiri Simona Halep
A   A   A

Raspunsul ferm al lui Andrei Pavel cand a fost intrebat daca va mai lucra cu Simona Halep

Raspunsul ferm al lui Andrei Pavel cand a fost intrebat daca va mai lucra cu Simona Halep
Foto: Instagram/Simona Halep
Andrei Pavel a avertizat-o public pe Simona Halep dupa ce sportiva noastra a ramas fara sprijinul antrenorului australian Darren Cahill. Totodata, Pavel a oferit un raspuns ferm cand a fost intrebat daca va mai lucra cu Simona.

"Cneazul", care a colaborat pentru o scurta perioada cu Simona, nu vede cu ochi buni decizia sportivei de a incepe sezonul fara a avea un antrenor.

"Este decizia ei, insa eu nu cred ca o sa stea foarte mult fara un antrenor. Cred ca ii trebuie un antrenor. Poate pana acum nu a gasit ceea ce a vrut, dar singur este greu. Eu am incercat o perioada si a fost destul de greu, ai nevoie de un antrenor", a spus Pavel.

Intrebat despre o posibila revenire in echipa Simonei, Pavel a mentionat ca momentan nu se pune problema.
"Sunt doar zvonuri, nu am nicio legatura cu asta. Eu sunt alaturi de Marius Copil si vom lucra impreuna si in anul care vine. Nu se pune problema sa lucrez cu Simona", a mai spus Pavel.

Colaborarea dintre Simona si Darren a inceput in 2015, iar sub comanda australianului sportiva noastra a castigat primul Grand Slam din cariera si a incheiat de doua ori la rand pe primul loc in clasamentul WTA, in 2017 si 2018.

Dupa despartirea de Darren, Simona a hotarat sa mearga la primele turnee din 2019 fara antrenor. Ea si-a inceput pregatirea sub comanda lui Florin Segarceanu, care nu o va insoti insa si la turnee.

Prima competitie din 2019 la care va participa Simona este cea de la Sydney, incepand cu 7 ianuarie.
C.S.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 07 Decembrie 2018, ora 07:08

 Articol citit de 11898 ori

Citeste si: