Americanii pariaza pe Simona Halep la Miami

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 19 Martie 2019, ora 09:07
8796 citiri
Americanii pariaza pe Simona Halep la Miami
Foto: Twitter/ Simona Halep

Specialistii americani pariaza ca Simona Halep va face o figura foarte frumoasa in cadrul turneului WTA de la Miami.

Desi are un traseu dificil, romanca este vazuta de expertii Tennis Magazine intre cele patru semifinaliste ale turneului.

"Serena Williams, Venus Williams, Simona Halep, Elina Svitolina, Danielle Collins: toate sunt in ultimul sfert al tabloului principal.

Serena nu se numara printre cele 13 jucatoare care au castigat un titlu in acest sezon, dar Miami, unde a castigat de opt ori, este locul unde isi revine de obicei. Poate reusi asta din nou si poate trece peste afectiunea care a eliminat-o de la Indian Wells? Prima favorita pe care o poate intalni este Qiang Wang, iar a doua este Svitolina.

Citeste si Simona Halep si-a aflat posibilele adversare de la Miami: Traseu dificil pentru romanca

O intrebare similara poate fi pusa si in legatura cu Halep. A doua favorita nu a castigat vreun turneu in 2019, insa ii plat terenurile din Statele Unite si va fi ultima ei sansa de a juca pe ele in urmatoarele luni.

Wildcard-uri pe aceasta parte de tablou sunt Mari Osaka, sora lui Naomi, si Cori Gauff, o americanca de 15 ani ce a castigat Rolland Garros la junioare anul trecut.

In semifinale va merge Simona Halep", scriu americanii in analiza lor.

Citeste si Simona Halep, la Miami: Ce trebuie sa faca sportiva noastra pentru a reveni pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep va avea un traseu destul de dificil la turneul WTA de la Miami, potrivit tragerii la sorti a tabloului principal.

Cap de serie numarul doi la intrecerea din Florida, Simona va intra in concurs direct in turul al doilea si va da peste invingatoarea meciului dintre suedeza Johanna Larsson si o jucatoare venita din calificari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Halep presa americana, #Halep adversare Miami, #Halep program meciuri Miami , #WTA