Un MTB accesibil si extrem de bine echipat

Advertorial
Vineri, 19 Iulie 2019, ora 11:14
23226 citiri
Un MTB accesibil si extrem de bine echipat

Pentru foarte multi dintre voi, cel mai probabil nu va fi deloc greu de raspuns la ce moment poate fi mai placut si relaxant sau plin de adrenalina, decat cel al unei experiente cu bicicleta prin padure de exemplu, in special daca vorbim si despre potecile si cararile de munte, inspirand numai aer proaspat.

Foarte mult dintre voi va doriti o bicicleta perfecta atat pentru asfalt cat si pentru munte, nu foarte scumpa dar totusi decenta, iar in acest moment noi va propunem solutia perfecta.

De regula, majoritatea oamenilor isi aleg biciclete mountain bike deoarece acestea sunt usor de manevrat atat pe asfalt in aglomeratia marilor orase, dar si pe portiuni de drum accidentate, sau mai bine zis pentru off road.

Aceste tipuri de biciclete vor rezista extrem de bine in cele mai dure conditii, fiind practic create pentru acest lucru.

In plus, bicicletele mountain bike, din punct de vedere vizual au un design cu adevarat spectaculos, forma sportiva fiind foarte apreciata de catre toti pasionatii de biciclete.

Fara nici o urma de indoiala, la ora actuala cel mai bun exemplu il veti gasi accesand site-ul celor de la Racing Bike Shop, si este vorba despre o bicicleta perfecta atat pentru off-road, cat si pentru a circula cu ea zi de zi in oras.

Acest MTB apartine de celebrul brand Cannondale, si care costa numai 2199 de lei pentru marimea XL, fiind in momentul de fata redus cu 28%.

Bicicleta poata denumirea de Cannondale Trail 7 29' si poate fi vazuta in cel mai mare showroom biciclete Arad si poate fi testata de catre toti cei interesati, iar daca veti face acest lucru, cu siguranta veti ramane placut impresionati de tot ceea ce ofera acest MTB Cannondale, in special la acest pret.

Pe langa varianta XL, Cannondale Trail 7 pe 29', care este disponibila si in variantele M si L, cat si in doua culori diferite, atat pe negru cat si pe un verde neon, culori care se potrivesc extrem de bine cu aceasta.

Un mare atu al acestei biciclete, este ca inca de la prima vedere, se poate observa ca are o constructie demna de laudat si caracteristiti cu adevarat impresionante ce asigura performante spectaculoase si control extrem de bun, chiar si la viteza maxima.

Mountain Bike-ul Cannondale Trail 7 pe 29', are in dotare un sistem de franare hidraulic pe disc, atat pe roata din fata cat si pe roata din spate cu Shimano MT200 hydro disc, 160/160mm RT26 rotors si cu manete tot de la Shimano, MT200 hydro disc.

In ceea ce priveste schimbatoarele, avem de-aface cu Shimano Altus pentru schimbator pinioane si MicroShift Direct Mount pentru schimbator foi, iar manetele schimbator sunt Shimano Easy Fire EF505, 2x9, deci 18 viteze in total.

Acestea sunt doar cateva dintre cele utilizate in echiparea Cannondale Trail 7 astfel ca pentru mai multe detalii despre aceasta bicicleta cat si despre restul produselor si serviciilor de care puteti beneficia, sunteti incurajati sa accesati site-ul RacingBikeShop.ro sau sa le faceti acestora o vizita in cel mai mare showroom din Arad.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#biciclete mountain bike , #stiri shopping