Shopping de lux in industria fashion, pentru barbati

Advertorial
Marti, 03 Decembrie 2019, ora 13:44
29795 citiri
Shopping de lux in industria fashion, pentru barbati

Daca credeti ca numai femeile sunt rasfatate de lumea fashion si de marii designeri, nisa masculina aici vine sa demonstreze contrariul. Asistam in ultimele decenii la o asa zisa egalitate si din acest punct de vedere.

Marile case de moda tin cont de faptul ca barbatii pot fi chiar si mai pretentiosi si atenti la detalii decat femeile si au creat se pare colectii vaste de articole de imbracaminte pentru acestia.

Evolutia acestei industrii demonstreaza ca arta frumosului se aplica in orice. Armani spre exemplu este brand extins de-a lungul anilor ajungand sa aiba sub semnatura sa inclusiv restaurante, hoteluri, mobilier si nu doar imbracaminte pentru femei si barbati. Un astfel de nume consacrat invarte sute de milioane de euro. Asa a ajuns sa existe si un top al producatorilor, al brandurilor, detasandu-se tot mai mult industria de lux.

Colectii vestimentare de top, pentru barbati

Nume grele din industria aceasta au cladit afaceri puternice. Acum vorbim atat despre creatii ready to wear, cat si despre moda nu tocmai accesibila oricui. Este o onoare pentru orice barbat sa isi permita sa poarte unul dintre creatiile din categoria costume barbati semnat Armani, Prada sau Dolce & Gabbana.

Totusi mai exista un secret atat, astfel incat aparitiile purtand doar un costum precum cele mentionate nu inseamna succes total, ca cei din jur sa intoarca priviri admirative catre purtator.

Clasa, bunul gust nu se cumpara. Barbatii isi asigura nota de eleganta purtand un costum fancy, semnat Armani, insa denota ca este un bun cunoscator al brandurilor si prin faptul ca il va asocia cu accesorii pe masura - incaltaminte, camasa etc. din seria celor ce complimenteaza tinuta de lux.

Pentru doritori, magazinul multibrand B-Mall vine cu optiuni complexe, solutii vestimentare pentru toate preferintele.

Unul dintre cele mai generoase magazine de acest gen, imbraca deopotriva barbati, femei si copii cu toate articolele vestimentare si de incaltaminte parte din colectiile brandurilor lumii.

Shopping de lux

In Romania, astfel de shop-uri au fost la inceput o extravaganta. Incepeau timid sa isi faca loc pe nisa de profil, pana cand publicul s-a educat destul de mult si a apreciat munca designerilor de renume.

Isi doreau, cautau, asadar magazinele de mari branduri incepeau sa isi deschida si in Romania locatii. Totusi noutatea de la B Mall a fost sa adune mai multe branduri in acelasi loc.

Shoppingul de lux a fost sustinut de corporatisti, de cei din lumea de business, de cei care financiar isi permit desigur. Mai ales la capitolul eleganta intotdeauna au fost vanate stilurile aparte.

Pentru ca intr-o forma sau alta tinutele denota si statut, putere, conditie sociala ori printre cei de breasla fiecare incearca sa impresioneze si sa iasa in evidenta.

Barbatii poarta pentru ceremonii, petreceri etc. costume. Sunt o tinuta clasica, desigur. Totusi nu orice costum este unul potrivit, chic, original.

Daca nu Armani, cu stilul sau mai relaxant, destructurat, reinterpretare a stilului office, atunci W Zenga poate fi o alegere - ori fanii acestui nume consacrat in lumea fotbalului vor dori sa urmeze exemplul de eleganta masculina si aleg desigur costume din aceste colectii.

Cat ne costa sa aratam bine

La mijloc sunt cu mult mai multe valori decat banii in sine. Este un cult al elegantei, bunului gust si a respectului de sine. Cultivand astfel de valori, marile branduri considera ca ne vand doar o mica parte din ceea ce inseamna o aparitie impecabila.

Spunem ca nu haina face pe om, dar iata ca aceasta face o completare de precizie despre ce gusturi are fiecare si despre cum stie sa se puna in valoare. Tinuta abordata este un altfel de mod de a atrage priviri, inainte de a incepe si un discurs.

Barbatii investesc mai rar si bine. Este evident ca un costum masculin Armani merita chiar si 4000 de lei, in conditiile in care vine ca turnat si are cusaturi impecabile, un material de calitate de asemenea.

Pentru doritorii de smart shopping B-Mall aduce variante de articole vestimentare la preturi speciale. Un costum ce va completa garderoba masculina este oricand purtabil, iar daca si pretul este unul mai bun, cu atat mai multe motive sunt pentru a face shopping de aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#magazin online costume barbati, #magazin online haine , #shopping online