Scaun birou, pat nou, birou copii, noptiera practica, masa mai mare, scaun directorial - De ce sa oferi mobilier de la Drimus.ro de Craciun?

Advertorial
Vineri, 14 Decembrie 2018, ora 09:00
13340 citiri
Scaun birou, pat nou, birou copii, noptiera practica, masa mai mare, scaun directorial - De ce sa oferi mobilier de la Drimus.ro de Craciun?

Daca faceti parte dintre persoanele care obisnuiesc sa cumpere cadouri pentru prieteni si familie in fiecare an de Craciun, cel mai probabil sunteti in cautare de noi idei.

Si daca nu ati fost extrem de organizat incat sa alegeti aceste daruri din timp, cel mai probabil faceti parte dintre acele persoane care pornesc in cautarea cadourilor potrivite pe ultima suta de metri.

Atunci cand se intampla acest lucru, exista un risc imens de a cumpara la repezeala lucruri de care cei dragi nu au nevoie cu adevarat.

Prin urmare, iata un secret. In loc sa cumparati "cadouri" de umplutura, fara folos sau sens, mai bine va orientati spre articole de mobilier. Aceste piese, alese cu putina indemanare, pot reprezenta cele mai frumoase, apreciate si mai ales utile cadouri de Craciun.

Practic mobilierul este esential pentru oricine. In plus, se potriveste facil oricaror preferinte si este un cadou de valoare, care conteaza cu adevarat.

Inainte de a renunta prea usor la aceasta idee, ganditi-va de doua ori. Poate ca este momentul sa va schimbati atitudinea cu privire la cadourile de Craciun.

Strecurati-va inteligent prin hatisurile reclamelor la cani personalizate, globuri de brad, haine cu mesaje subtile, gadgeturi prea fanteziste, jucarii de toate tipurile si rasfoiti in schimb un catalog de mic mobilier.

Utilitatea este principalul motiv pentru care merita sa oferi un astfel de cadou de Craciun!

De ce sa oferiti de Craciun un scaun birou din piele ecologica sau alta piesa de mobilier? Toata lumea are nevoie de mobilier in casa si ne place mobila care arata bine.

Dupa ce am cumparat toate lucrurile de care avem nevoie, cu greu ne urnim sa aducem imbunatatiri si sa inlocuim piesele care raman depasite, incomode si neatractive.

Cei mai multi dintre noi tindem sa ne obisnuim si sa ne multumim cu ceea ce avem in casa. Nu prea suntem dispusi sa facem un upgrade decat atunci cand intr-adevar este necesar.

Din acest motiv, exista intotdeauna un obiect din linia de mic mobilier pe care il puteti oferi oamenilor dragi din viata dumneavoastra.

Poate sa fie vorba despre un scaun birou nou, ergonomic si frumos pentru sotul care are locul de munca acasa, un cuier pom de hol foarte chic pentru prietena cea mai buna, o noptiera practica in stil scandinav pentru sotia care pastreaza langa pat un teanc de reviste si carti, o saltea mai buna pentru mama care acuza frecvent dureri de spate, un pat supraetajat cu tobogan sau in forma de printesa pentru copil.

Iata cat de utile sunt aceste articole de mobilier aparent banale, incat sa poata constitui un cadou original. Si in mod ironic sau nu, ele raman unele din cele mai originale, practice, utile si insemnate idei de cadouri.

Desigur, s-ar putea sa fiti dispus sa cheltuiti mai multi bani atunci cand cumparati un cadou sotiei sau copiilor care inca locuiesc cu dumneavoastra sau care tocmai s-au mutat in casa noua.

Pe de alta parte, chiar daca aveti un buget mai restrans exista numeroase elemente de mic mobilier pe care le puteti avea in vedere. Poate fi vorba despre o masa mai mica, un scaun birou pentru copil, un cuier, un top de saltea, o noptiera compacta, un pantofar simplu dar de efect.

In esenta, motivatia de a alege sa oferiti piese de mobilier cadou (scaun birou, pat, masa, saltea etc) se concentreaza pe ideea de utilitate. Si merge chiar mai departe de acest aspect, pentru ca in afara de a fi practic, un element de mobilier de calitate va fi ceva ce va putea fi utilizat si pastrat timp de mai multi ani.

Ce tip de mobilier sa cumparati pentru cadourile de Craciun?

Scaun de birou, pat, cuier, noptiera, masa de cafea, masa de living, scaun sau pat pentru copii - iata doar cateva idei bune. Tipul de mobilier ales - atat in ceea ce priveste elementul in sine, cat si stilul sau - depinde in totalitate de cel caruia doriti sa-l faceti cadou.

Sigur ca si bugetul va fi un lucru demn de luat in considerare, insa trebuie sa va asigurati ca piesa de mobilier pe care o alegeti se va potrivi cu gustul si casa persoanei careia veti face cadoul.

Daca achizitionati ceva pentru sotul sau sotia dumneavoastra, cel mai probabil va fi un obiect pe care il veti utiliza impreuna - un pat nou, un pantofar sau o saltea. Sau poate ca amandoi ati aprecia un pat matrimonial din piele, o suita noua de scaune pentru zona de living, o masa mai atragatoare in bucatarie etc.

Singurul impediment (daca il putem numi asa) care poate sa apara atunci cand cumparati un obiect de mic mobilier pentru sot sau sotie este ca ati putea fi tentat sa alegeti ceea ce doriti dumneavoastra, nu neaparat ceea ce isi doreste celalalt.

Pentru ca vorbim despre cadouri, este important sa incercati sa alegeti ceva care sa fie pe placul partenerului dumneavoastra.

De exemplu: chiar daca dumneavoastra ati prefera sa inlocuiti masuta de cafea din living pentru a crea o atmosfera mai eleganta si mai placuta, daca sotul/ sotia acuza deseori dureri de spate dimineata, atunci cel mai probabil ar fi mai corect si mai intelept sa-i oferiti o saltea noua mai confortabila in locul masutei la care visati dumneavoastra.

Chiar daca va fi dificil sa impachetati un astfel de cadou si sa-l strecurati sub brad (chiar imposibil) cu siguranta surpriza va fi uriasa.

Daca intentionati sa cumparati un obiect de mic mobilier pentru oricine altcineva, in special pentru o persoana care nu locuieste cu dumneavoastra, va trebui sa fiti absolut sigur de tipul de mobilier pe care il agreaza si de care are nevoie.

Chiar daca piesele de mobilier reprezinta un cadou extrem de practic, ele pot fi destul de costisitoare (desigur, comparativ cu un deodorant sau o carte) . Prin urmare este important sa va asigurati ca darul pe care il veti face isi va gasi cu usurinta sensul in viata destinatarului.

Daca nu sunteti sigur ca prietenul caruia doriti sa-i faceti cadou un scaun birou ergonomic ar aprecia acest articol, incercati sa cereti parerea unei persoane mai apropiate de aceasta - parinte, sora, frate, sot/ sotie.

Altfel puteti purta discutii generale despre mobilier pentru a afla mai multe detalii si indicii, insa fara a desconspira surpriza pe care doriti sa o pregatiti.

De unde sa cumparati obiecte de mic mobilier pentru a face un cadou inedit ce Craciun?

Achizitionarea unui articol de mobila ca si cadou de Craciun nu difera de alte momente din an cand comandati mobila pentru casa dumneavoastra.

Puteti rasfoi catalogul Drimus.ro pentru mai multe idei inspirationale in materie de scaune birou rotative, saltea, pat, mobilier pentru copii, masa, dulapuri pantofi etc.

Comandati mobila online si alegeti sa fie expediata direct destinatarului - acest lucru va intensifica sentimentul de surpriza. Desigur, daca doriti sa impachetati obiectul - ceea ce ar putea fi destul de greu pentru articolele voluminoase - sau sa-l incingeti cu o funda mare pentru un efect puternic, puteti solicita livrare direct la dumneavoastra acasa.

Daca obiectul este pentru sotul sau sotia dumneavoastra si doriti sa-l pastrati secret pana in ziua cea mare a Craciunului, atunci va trebui sa gasiti un loc ferit pentru depozitare. Acest lucru ar putea fi o adevarata provocare.

O idee buna pentru a pastra secretul unui cadou mai voluminos de mic mobilier este sa oferiti o poza cu acel articol in ziua de Craciun. Ulterior acesta se va livra confort specificatiilor dumneavoastra.

Desigur, puteti "ascunde" temporar obiectul in casa unui vecin sau prieten, daca acesta are suficient spatiu disponibil.

Mic mobilier - 6 idei de cadouri practice pentru Craciun

1. Scaun birou mesh negru HM Valor negru pentru confort sporit - gri, cu suport lombar (351 lei)

Un scaun birou ergonomic este intotdeauna o alegere inspirata pentru o persoana care petrece mult timp la birou. Puteti oferi acest scaun sotului, tatalui sau prietenului dumneavoastra.

Modelul este o combinatie fericita dintre stofa si mesh, un material respirabil extrem de versatil. Are un spatar inalt, sezut moale, este prevazut cu suport pentru brate si tetiera. Se poate roti pana la 360 de grade si permite deplasarea pe roti.

2. Saltea Memory Foam Paris 160x200x23 (1097 lei)

Realizata conform celor mai riguroase standarde calitative, aceasta saltea cu memorie promite un plus de confort si sustinere. Spuma ia forma corpului si nu exercita presiune asupra acestuia.

Pentru interior s-a preferat vata sintetica si miez din spuma poliuretanica. La suprafata salteaua este matlasata intr-un material placut la atingere, rezistent si usor de intretinut. De asemenea este tratata impotriva mucegaiului si acarienilor.

Dimensiunea ampla face din aceasta saltea alegerea ideala pentru un cuplu care apreciaza spatiul suficient de larg in timpul somnului.

Calitatea de top, marimea extinsa si combinatia ideala dintre materiale (din care se evidentiaza spuma cu memoria), transforma aceasta saltea in cadoul perfect pentru parinti sau pentru partenerul dumneavoastra de odihna.

3. Pat pentru copii HM Happy Jungle (772 lei)

Copiii stiu ca Mosul are sacul suficient de mare pentru cadouri voluminoase si prin urmare acest pat vioi isi va gasi cu usurinta locul sub brad. Este un pat cu un design extrem de vesel si copilaresc, dar in acelasi timp sigur si confortabil.

Fabricat din PAL melaminat si cant PVC, cu margini rotunjite pentru maxim de protectie, patul tematic cu animale din jungla va asterne zambetul si surprinderea pe chipul copilului dumneavoastra.

Sertarul cu care este prevazut patul poate fi utilizat pentru a depozita jucarii copii sau lenjerie de pat. Happy Jungle este un pat complet, cu saltea inclusa si poate sustine o greutate de maxim 40 de kg. Acest lucru inseamna ca poate reprezenta un cadou frumos atat pentru copiii mai mici, cat si pentru cei mai mari.

Pentru o surpriza uriasa in ziua Craciunului, montati in secret acest pat, infasurati-l cu o panglica rosie sau albastra si asezati-l langa brad sau direct in camera juniorului.

4. Mobila dormitor: Noptiera SL Milan S3 alb - stejar (543 lei)

Aceasta noptiera atat de frumoasa si la moda poate fi daruita sotiei, mamei sau unei prietene foarte bune pentru a avea la indemana diverse obiecte - flori, carti, reviste, veioza etc.

Atrage prin frumusetea deosebita inspirata din mult iubitul stil scandinav. Este atat de simpla si totusi atat de atractiva. Cu siguranta ramane un cadou practic, extrem de util si o piesa de rezistenta intr-un decor modern.

Culoarea alba curata, combinata cu cele patru picioare oblice din lemn si forma cu linii clare creaza un produs de mobilier extrem de versatil. Se potriveste usor cu aproape orice nuante existente.

Noptiera masoara 42 x 40 x 45 cm si se livreaza dezasamblata. O puteti darui exact asa sau o puteti monta dumneavoastra, pentru un efect mai intens si o surpriza de proportii.

5. Cuier pom negru HM W35 (236 lei)

Cuierul este un element de mobilier adesea trecut cu vederea, dar extrem de util si practic. Modelul HM Q35 uimeste prin designul simplist si indraznet. Isi gaseste usor locul intr-un birou al unei firme, la receptie sau chiar in holul casei dumneavoastra.

Este prevazut cu 15 agatatori si permite o mai buna organizare a hainelor de exterior. Are 180 cm inaltime si o baza la sol de 50 -50 cm.

Pentru ca vine ca si kit ambalat in cutie de carton, nu va mai ramane decat sa legati o funda voluminoasa pe el si sa-l transformati in cel mai interesant cadou de Craciun.

6. Masute cafea 975 (199 lei)

Daca stiti ca partenerul dumneavoastra tanjeste de ceva timp dupa o noua masuta unde sa-si poata savura cafeaua in tihna, Craciunul poate fi momentul ideal pentru a i-o oferi cadou.

Masuta pe care v-o propunem are o structura din otel cromat, iar blatul este din sticla transparenta. Masoara 60 x110 x 42 cm si are forma dreptunghiulara.

Designul modern, aspectul compact si finisajul de buna calitate fac ca aceasta masuta sa devina rapid punctul central intr-o casa scaldata frecvent in aroma imbietoare a unei cafele bine facute.

In ciuda faptului ca este fabricata din sticla si ar putea parea prea fragila, acest lucru nu este adevarat.

Producatorul a optat pentru un geam temperat cu o rezistenta sporita (de 4 ori mai mare decat un geam obisnuit) impotriva zgarieturilor si a socurilor normale. Sub blat exista o polita practica pe care se pot pune telecomanda, o bomboniera si revistele preferate.

Doriti sa continuati cautarile pentru cele mai frumoase cadouri de Craciun de mic mobilier? Accesati magazinul online drimus pentru mobilier birou, corpuri iluminat, scaune birou ieftine, scaune de bar, mese si scaune, scaun gaming, mobilier terasa, protectii saltea, paturi din piele ecologica.

Drimus.ro va ureaza Sarbatori Fericite!

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#cadouri practice Craciun , #cadouri