Profita de Black Friday pentru a iti asigura protectia de care ai nevoie

Advertorial
Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 16:15
7531 citiri
Profita de Black Friday pentru a iti asigura protectia de care ai nevoie

Black Friday este unul dintre cele mai importante si asteptate evenimente de catre majoritatea persoanelor care vor sa isi achizitioneze articolele dorite, profitand de cele mai bune preturi. In acelasi timp, Vinerea Neagra nu ar trebui sa fie numai despre cumpararea lucrurilor minore, care sa iti safisfaca micile placeri, ci ar trebui privita ca pe o investitie pe care sa o faci in scopul asigurarii confortului si sigurantei de care ai nevoie.

Asigura protectia pentru tine si familia ta, cumparand dispozitivele necesare

In acest sens, magazinul online A2t isi propune sa depaseasca recordul Black Friday de anul trecut in ceea ce priveste nisa de echipamente de securitate. In acest fel, orice persoana care doreste sa se simta in siguranta, fie ca este vorba de confortul propriei locuinte sau de supravegherea video a businessului personal, sa poata beneficia de produse de calitate, la cele mai bune preturi.

Conform unui studiu realizat de echipa A2T in ceea ce priveste vanzarile din anul precedent, in plin sezon de reduceri, cele mai accesate si cumparate produse din sfera de securitate sunt camerele de supraveghere si device-urile asociate cu acestea, precum hard disk-urile dedicate si DVR-urile . In 2018, aceasta platforma isi propune sa devanseze perioada de Black Friday, astfel ca in data de 16 noiembrie, scaderile de preturi vor fi considerabile.

Ce pregateste magazinul online www.a2t.ro pentru Black Friday? Cele mai mici preturi din an la sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, automatizari de porti, sisteme de control acces si pontaj si multe alte dispozitive pentru siguranta casei, dar si pentru confortul dumneavoastra. Printre cele mai puternice branduri care se vor regasi in promotia de Black Friday la Atu Tech sunt produsele SAFER cu 3 ani garantie, producatorii Hikvision si Dahua. De asemenea, un alt segment important il reprezinta automatizartile de porti, care vor avea preturi incepand de la 799,99 lei.

De ce este importanta siguranta si securitatea in viata oamenilor?

Profita de reducerile de Black Friday si acceseaza pagina A2t.ro (Atu Tech) pentru a fi la curent cu cele mai noi si inovative modalitati prin care sa veghezi asupra lucrurilor carora le acorzi o importanta deosebita!

In zilele noastre, rata infractiunilor si a incidentelor neplacute este in crestere, iar din acest motiv, cel mai bine ar fi sa te asiguri ca ai tot timpul lucrurile sub control.

Primul pas pe care orice om ar trebui sa il faca este sa vegheze asupra securitatii si sigurantei locuintei sale, intrucat un camin reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte din viata unui om, care sa ii ofere stabilitate si confort.

Indiferent de zona in care locuiesti, fie ca este un cartier central sau unul aflat la periferia orasului, ori duci o existenta linistita in mediul rural, trebuie sa stii ca pericolele pot aparea la orice pas.

Un sistem complet si complex de supraveghere (camere video, sisteme de alarma, videointerfonie, sistem de control acces sau chiar portile automatizate) pentru exteriorul, dar si pentru spatiul interior al locuintei tale te poate scapa de eventualele neplaceri care se pot intampla.

In plus, odata cu evolutia tehnologica, in prezent exista posibilitatea de a monitoriza o retea de securitate destul de facil, indiferent de locul in care te afli, chiar si atunci cand esti in concediu.

La fel de importanta este si supravegherea din mediul business. Atunci cand detii o afacere, este important sa te gandesti, in primul rand, la siguranta angajatilor tai si sa le oferi acestora cele mai bune conditii.

Asadar, nu uita ca protectia si securitatea sunt starile ce genereaza sentimentul de confort, de siguranta de care orice persoana are nevoie, iar in perioada urmatoare, profitand de reducerile de Black Friday ar trebui sa faci alegerile corespunzatoare si necesare tie!

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Black Friday , #reducere