Pasi de indeplinit pentru alegerea inelului de logodna ideal

Advertorial
Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 17:43
12382 citiri
Pasi de indeplinit pentru alegerea inelului de logodna ideal

In viata fiecaruia vine un moment in care dorinta de a-si lega destinul de cel iubit se resimte din plin. Este momentul in care incep sa apara gandurile legate de casatorie, de petrecerea intregii vieti alaturi de persoana draga.

Pasul in acest sens trebuie sa il faca barbatul, el fiind dintotdeauna cel care trebuie sa ofere inelul de logodna. Este o etapa destul de dificila pentru acesta, mai ales daca planul este ca totul sa iasa perfect, sa fie un moment memorabil pentru ambii.

Asadar, alegerea inelului de logodna presupune asumarea unei responsabilitati din partea acestuia. Atunci cand nu cunoaste in totalitate preferintele iubitei sale, cu atat mai greu ii este sa identifice bijuteria perfecta prin care sa ii ceara mana.

In acest sens, expertii magazinului online diamag.ro ii intampina cu cele mai deosebite oferte, constand in inele de logodna pretioase, ce se disting nu numai prin designuri unice, dar si printr-o calitate extraordinara.

Ce pasi trebuie parcursi in vedere alegerii unui inel de logodna potrivit?

Inainte de a pleca la cumparaturi, este necesara cunoasterea unor detalii precise cu privire la inelul ce se doreste a fi cumparat: tipul de metal, diamantul, dimensiunile, montura, pretul.

Fiecare detaliu poate face diferenta in ceea ce priveste bijuteria finala, aspectul acesteia, dar mai ales satisfactia celei ce o va purta.

Montura

Este o bijuterie ce va fi purtata zi de zi, deci este foarte important ca montura sa fie una potrivita si nu sofisticata. Mai ales daca femeia este o fire activa, de preferat este evitarea modelelor cu montura inalta pentru ca s-ar agata in permanenta.

Metalul

Optiunile ce vizeaza metalul sunt multiple in prezent. Astfel, se poate alege intre aurul alb, clasicul galben, dar si modernul roz. Ramane la alegerea celui care cumpara care culoare este mai potrivita pentru perechea sa. Se gasesc pe diamag.ro colectii variate de inele de logodna din aur.

Diamantul

Acest capitol este o adevarata provocare pentru barbati. Alegerile sunt atat de vaste, incat pot deveni usor confuzi. Pot opta pentru un model de la cel mai mic la cel mai mare. Foarte important este sa se orienteze insa dupa unul slefuit corespunzator, care sa nu prezinte defecte.

Calitatea face diferenta, iar expertii diamag.ro sunt constienti de acest detaliu. Dovada o reprezinta modelele impecabile pe care le ofera celor interesati de un inel de logodna pretentios.

De preferat, cand vine vorba despre o investitie consistenta in acest sens, este solicitarea dovezii autenticitatii bijuteriei.

Spre exemplu, cei care comanda din cadrul site-ului www.diamag.ro primesc alaturi de bijuteria dorita si certificatul GIA care atesta calitatea diamantului si a intregului inel.

Preturile difera in functie de tipul de metal ales, de diamant si categoria din care face acesta parte, de gramaj etc.

Important este ca momentul alegerii sa fie unul pe deplin definit de constinciozitate, pentru ca modelul vizat sa corespunda nu numai standardelor de calitate, dar sa fie si ideal pentru persoana iubita.

Cei interesati de cele mai in trend colectii pot accesa pagina mentionata de unde pot plasa si comanda dorita.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#inel logodna aur , #shopping online