Ollala, un magazin online altfel

Advertorial
Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 15:42
12294 citiri
Ollala, un magazin online altfel

(P) Magazinul tau de tip marketplace, unul dintre primele magazine originale de acest tip din Romania.

Conceptul se marketplace este concetreaza in jurul clientilor si are ca principal scop cresterea si devoltarea unor instrumente de management pentru vanzatorii sai.

Scopul magazinului online Ollala.ro este atat sa vanda produse de calitate pentru clientii sai, dar sa si ofere posibilitatea producatorilor si altor comercianti sa isi promoveze si sa isi vanda produsele prin intermediul magazinului.

Pana la finele anului 2017, telul este ca experienta de cumparaturi, conceptul de cos de cumparaturi sa fie revolutionat in totalitate, clientii si vanzatorii capatand o libertate absoluta in ceea ce priveste relatia client-vanzator si invers.

Cautarea magazinului perfect a luat sfarsit in momentul in care Ollala a aparut pe piata din Romania. In urma cu un an de zile, in anul 2016, Ollala se nastea dintr-o idee banala, la peste 10.000 de kilometri distanta de Romania, tocmai in Indonezia, Bali.

Ollala iti ofera una dintre cele mai dichisite experinte in materie de cumparaturi. Calitatea produselor si a serviciilor este litera de lege pentru echipa Ollala.

In plus, fata de alte magazine online, Ollala este unul dintre primele magazine de tip marketplace din Romania. Acest concept este nou pe piata romaneasca, dar intr-o continua crestere datorita diversitatii produselor care sunt oferite prin acest mod. La noi gasesti tot ce ai nevoie de la pantofi de dama la scaune de masa pentru copii.

Pentru a deveni partener Ollala si a-ti vinde si promova produsele este extrem de simplu, mai ales ca vei beneficia de consultanta in permanenta pentru a reusi sa faci cele mai bune alegeri pentru afacerea ta. Magazinul online Ollala isi propune sa se dezvolte si sa se centreze pe clienti, dar in acelasi timp sa isi creasca si partenerii pentru a le aduce beneficii multiple.

Acesta este magazinul unde te vei simti ca acasa si vei putea sa pui intrebari si sa primesti informatii in orice moment. Produsele comercializate se ridica la inaltimea celor mai exigente standarde ale clientilor.

De altfel, acest mod de buying este ideal pentru persoanele care doresc sa faca shopping intr-un mod rapid, simplu si fara batai de cap. De la accesorii pentru casa, electrocasnice pana la produse de beauty si incaltaminte, le poti gasi pe toate la Ollala.

Lumea Ollala te asteapta, toate produsele aflandu-se la distanta unui click de mouse. Paseste alaturi de Ollala in fantastica lume a cumparaturilor online!

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#magazin online, #marketplace online , #shopping online