Mai sunt doar cateva saptamani pana la Black Friday 2018

Advertorial
Marti, 09 Octombrie 2018, ora 14:08
6233 citiri

Ne apropiem de cel mai asteptat eveniment de discount din an - Black Friday 2018! Pentru pasionatii de shopping si reduceri, acesta este momentul perfect pentru a investi in produsele mult dorite - dar cand incepe campania?

De aproape un deceniu, luna noiembrie a insemnat o ocazie speciala pentru vanatorii de discounturi. Ne referim desigur la evenimentul Black Friday, iar acum ne pregatim de cea mai noua editie a faimoasei campanii - Black Friday 2018!

Vinerea Neagra ne asteapta mereu cu nenumarate surprize din partea retailerilor online si offline si suntem nerabdatori sa vedem ce ni s-a pregatit anul acesta. Dar care este data la care se da startul la cumparaturi mai avantajoase?

Black Friday 2018 - cel mai mare eveniment de discount al anului

De 8 ani, pentru multi dintre noi luna noiembrie sta sub semnul Vinerii Negre, faimoasa campanie de reduceri imprumutata de peste ocean. Anul acesta nu face exceptia si ne pregatim de Black Friday 2018!

Cea mai noua editie "negra" speram sa fie cel putin la fel de ofertanta precum cele din anii trecuti. Dar pentru a confirma acest lucru trebuie in primul rand sa stim cand incep reducerile.

Stim ca inca din 2013 data oficiala pentru Black Friday Romania s-a decalat cu o saptamana fata de cea conform traditiei americane (vinerea dupa Ziua Recunostintei, care se serbeaza in a patra zi de joi din noiembrie) . Urmarind acest calcul, Black Friday 2018 va avea loc pe data de 16 noiembrie.

Dar ce va aduce marea campanie de discount? Deja stim faptul ca zeci de retaileri online se vor alatura cursei pentru reduceri. Editiile trecute au venit cu discounturi de pana la -80%, - 90% si, in anumite cazuri, chiar si pana la -99%. In concluzie, nu este deloc deplasat sa ne asteptam la un val de reduceri foarte mari si anul acesta.

De Black Friday 2018 vor fi cu siguranta in centrul atentiei telefoanele mobile, laptopurile si TV-urile, precum si electrocasnicele, produsele de ingrijire personala si, nu in ultimul rand, articolele fashion.

O crestere in vanzari a fost observata si la articolele home-deco si la cele pentru copii - sa nu uitam ca imediat dupa Vinerea Neagra incep sarbatorile de iarna.

Campania de Black Friday ne da din nou ocazia sa ne dotam casa cu aparatura necesara, sa ne rasfatam cu articolele mult dorite, dar si sa pregatim cadouri pentru persoanele dragi.

Daca profiti de reducerile de la final de noiembrie atunci sigur poti sa surprinzi pe toata lumea cu o mica atentie!

Ne asteptam ca multi retaileri sa dea startul primelor oferte de Black Friday cu mult inainte de data de 16 noiembrie - chiar incepand cu luna septembrie! In ciuda acestui lucru, la data stabilita ca fiind oficiala sigur se vor intoarce aproape toti cu oferte reinnoite, sub numele de "adevaratul Black Friday".

Asadar, marcheaza data in calendar si incepe de pe-acum sa faci economii pentru a te bucura din plin de reducerile de Black Friday 2018!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Black Friday 2018 , #shopping online