Idei de cadouri de Craciun pentru familie

Advertorial
Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 16:41
17871 citiri
Idei de cadouri de Craciun pentru familie

Pentru cei mai multi dintre noi, sarbatoarea Craciunului este cea mai iubita dintre toate sarbatorile religioase. O asociem cu familia si cu momentele magice ale copilariei.

Cand e vorba de cadourile de Craciun, te gandesti sa oferi celor dragi ceva care sa le transmita cat de mult ii iubesti, cat de mult ii apreciezi si doresti sa le vezi bucuria pe fata atunci cand desfac cadoul.

Un asemenea moment de Craciun te incarca de bucurie si te face sa crezi ca exista un miracol al transformarii noastre interioare in fiinte mai bune si mai iubitoare.

De aceea ne-am gandit sa va ajutam sa alegeti acele cadouri care spun povesti emotionante pentru cei dragi si care creeaza amintiri, cadouri de o calitate deosebita din cadrul magazinului online de cadouri iLUX.ro.

Cadouri de Craciun pentru femei

Pentru femeile dragi din viata ta, te gandesti sa le suprinzi cu un cadou special de Craciun anul acesta.

Anul acesta doresti sa le oferi un cadou cu totul si cu totul diferit pentru ca ti-au fost alaturi, pentru ca te-au sustinut sau pur si simplu pentru ca vrei sa le arati ce rol important au ele in viata ta.

Cea mai importanta femei din viata ta este mama. Ofera-i acesteia un cadou de Craciun care sa-i arate aprecierea si iubirea ta nemarginita.

Stii deja ca nu are nevoie de nimic, in afara de prezenta voastra, dar vrei sa-i oferi ceva care s-o bucure in primul rand, de care sa aiba nevoie si care sa-i aduca tot anul emotia ca esti mereu langa ea.

Ne-am gandit la un portofel deosebit pentru mama ta, unul in care-i poti strecura mesaje de iubire precum "pentru cea mai buna mama din lume, te iubesc!" sau "tie iti datorez ceea ce sunt azi!".

Pentru sotia ta, cea care e langa tine la bine si la greu, vrei sa-i arati inca odata ca inseamna totul pentru tine.

De fiecare data de aniversarea zilei de nastere i-ai cumparat bijuterii, iar acum a venit momentul sa-i oferi o cutie de bijuterii, una in care-si va pastra toate dovezile de dragoste de le tine.

Amitirile se pastreaza in suflet, iar obiectele legate de ele isi gasesc locul in casete speciale de bijuterii. Ii poti strecura o bijuterie sau un mesaj special de iubire pentru o tenta mai intima a darului.

Pentru nasa, va recomandam sa alegeti o trusa de manichiura si pedichiura, extrem de utila pentru orice femeie si care arata ca o respectati si o apreciezi foarte mult.

Pentru sefa, cadoul nu poate fi foarte personal si de aceea va recomandam un ceas deosebit de birou cu o forma inedita si care isi va gasi locul in spatiul sau profesional.

Cadouri de Craciun pentru barbati

Barbatilor din viata dumneavoastra doriti sa le oferiti un cadou de Craciun inedit, un cadou care sa le vorbeasca despre relatia voastra, un cadou care sa stranga si mai mult legatura dintre voi.

Renuntati la obisnuitele pijamale, pulovere si astfel de cadouri obisnuite de Craciun si in acest an, ofera-le o bucatica din inima ta, fara a deveni prea romatica insa prin cadoul tau.

Pentru tatal tau, cel care te-a ghidat toata viata si ti-a fost alaturi in acest an mai mult ca oricand, vrei sa-i multumesti si sa-i spui cat de mult il iubesti.

Un ceas de buzunar personalizat cu un mesaj va dainui peste timp si ii va spune tatalui tau despre cat de important este in viata ta.

Graveaza-l cu un mesaj de suflet precum "multumesc ca mi-ai fost alaturi!" sau scrie-i pe o felicitare cu un mesaj care-l va citi in fiecare zi "de la tine am invatat sa fiu om adevarat."

Sotului, cel care este langa tine mereu, vrei sa-i arati iubirea ta neconditionata. Dar vrei sa-i oferi si un cadou practic si util in acelasi timp.

Ce spui de o cutie de ceasuri sau o cutie de butoni, in care sa-si pastreze toate amintirile de pana acum: ceasul de la aniversarea casatoriei, ceasul din vacanta de la Roma etc.

Insereaza-i si niste mesaje de iubire si admiratie, pe care sa le citeasca de fiecare data cand nu esti langa el pentru o tenta mai intima a acestui cadou.

Cadoul pentru sef sau pentru nas ar trebui sa exprime aprecierea si recunostinta ta. Va recomandam o busola sau un ceas decorativ, care sa le spuna ca apreciezi timpul petrecut alaturi de ei si ceea ce v-au invatat de-a lungul timpului.

Cadourile de Craciun trebuie sa fie mai mult decat simple obiecte. Practice sau simbolice, ele vor transmite ceea ce simtiti si vor consolida relatia voastra.

In noaptea magica a Craciunului, cadourile au o semnificatie aparte pentru noi si ne fac sa ne simtim unici si speciali si de aceea merita sa le alegem cu grija si dragoste pentru cei pe care-i iubim si respectam.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#cadouri Craciun , #cadouri