Doar la Janette.ro gasesti modele unicat de bijuterii pentru persoanele dragi tie

Advertorial
Joi, 13 Decembrie 2018, ora 14:22
11878 citiri
Doar la Janette.ro gasesti modele unicat de bijuterii pentru persoanele dragi tie

Cand vine momentul de a oferi un cadou cuiva, nimic nu se compara cu stralucirea din ochii persoanei care primeste bijuterii. Acestea sunt cadouri minunate atat pentru persoanele tinere cat si pentru cele mai in varsta, pentru femei si barbati, pentru fete si baieti.

Bijuteriile pot sa ne reaminteasca de acele evenimente din viata noastra care sunt importante pentru noi. De multe ori zambim cand ne amintim de ele si de cadourile pe care le primim. Craciunul este unul dintre aceste evenimente memorabile ale anului, iar darurile completeaza atmosfera de sarbatoare.

Poti gasi idei de cadouri pentru Craciun in magazinele de bijuterii, precum Janette - Bijuterii si Accesorii, magazin care poate fi gasit fizic in Radauti si in Suceava in Iulius Mall, in Centrul Comercial Zimbru si in Shopping City Suceava dar si online la adresa web www.janette.ro.

La Janette gasesti bijuterii vintage din argint cu pietre si cristale lucrate manual in Thailanda, care pun in valoare frumusetea si originalitatea fiecarei femei. Totusi, Janette nu se adreseaza doar femeilor ci si barbatilor.

Poti alege cadouri pentru barbati din colectia accesoriilor din piele naturala fabricate in Romania cum ar fi borsete si portofele din piele naturala dar si lanturi, bratari sau ceasuri.

Doamnele iubesc cerceii iar din colectia speciala pentru sarbatori se pot alege multe modele pentru femeile din viata ta: cercei vintage supradimensionati, cercei din argint cu pietre si cristale, cercei din argint eleganti lucrati manual in stil vintage, cercei moderni din argint lucios fara pietre.

Pe langa cercei, mai gasesti si alte bijuterii din argint cu pietre naturale si coliere fashion cu cristale stralucitoare pentru cele mai deosebite tinute de seara care pot fi purtate cu prilejul petrecerii de Craciun sau de Revelion.

Cadourile sub forma de bratari elegante cu pietre fatetate din argint in diverse nuante, lantisoare finute din argint cu pandantive ce transmit mesaje simpatice sau diferite simboluri de afectiune, coliere supradimensionate cu pietre si cristale, extrem de elegante, vor fi cu siguranta apreciate de persoanele dragi tie.

Viziteaza magazinul online de bijuterii Janette pentru a descoperi diversitatea de colectii de bijuterii cu detalii vintage, modelele unicat din argint brodat-filigran cu accente antichizate cu gravuri artistice moderne si inspirate din frumusetea naturii, lucrate manual de catre artizanii thailandezi.

Nu uita, in special daca esti barbat ca, cele mai atente si delicate cadouri pentru femeile importante din viata ta, raman cu siguranta bijuteriile din argint cu designuri deosebite si pietre semipretioase care pot fi purtate la orice eveniment memorabil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bijuterii unicat, #bijuterii Thailanda , #cadouri