DeliveryBox.ro isi deschide portile ca magazin online de cadouri

Advertorial
Joi, 13 Decembrie 2018, ora 17:21
10215 citiri
DeliveryBox.ro isi deschide portile ca magazin online de cadouri

Am discutat cu Marcu Flavius Mihai, fondatorul magazinului de cadouri DeliveryBox.ro, despre "Cine sunt ei?" si "Care sunt planurile de viitor?" ale acestui magazin online.

Cine sunteti si ce inseamna DeliveryBox.ro?

Fiind constienti de faptul ca viitorul este in comertul online, am pus impreuna bazele unui magazin dedicat cadourilor. Marca DeliveryBox a fost conceputa in 2018 si este reprezentata de MIANA PRINT FACTORY SRL, cu scopul de a deveni principalul distribuitor de cadouri din Romania.

Suntem un magazin online, care ofera o gama larga de articole de prima clasa, fie din gama proprie de cadouri, fie prin colaborarea cu furnizori de incredere.

Spuneti "BUN VENIT" produselor personalizate! Ne face placere sa va anuntam ca multe dintre articolele noastre au optiunea de personalizare cu propriul dvs. logo sau design.

Tot ce trebuie sa faceti este sa utilizati instrumentul nostru de personalizare pentru a va incarca imaginea pe cadoul dorit, iar noi vom avea grija de restul.

Avem cadouri perfecte pentru toata ocaziile si va oferim posibilitatea de a le comanda direct de acasa in timp ce va relaxati in propriile pijamale... cine nu iubeste sa faca cumparaturi stand in pijamale?

Unde va aflati?

Ne aflam in Cluj-Napoca, iar toate operatiunile pentru DeliveryBox.ro sunt in prezent facute de aici. Darrrrrr.... vestea minunata este ca in orice oras te-ai afla cadoul va ajunge in 2 zile la tine.

Hmmm... a spus cineva ca avem si livrare gratuita? Da avem! Echipa noastra va asigura ca fiecare articol este impachetat cu grija si livrat direct la usa dvs. Misiunea dvs. unica este sa comandati de minim 100 RON... o misiune usoara, odata ce navigati prin toate ideile noastre minunate de cadouri.

Cui se adreseaza brandul Deliverybox?

Deliverybox este un magazin online de cadouri si se adreseaza tuturor celor care doresc sa surprinda si sa aduca zambetul pe buzele celor cunoscuti prin articolele deosebite. Punem la dispozitie mii de cadouri pentru diferite ocazii cu livrare rapida.

Cu ce se diferentiaza deliverybox.ro de competitorii sai?

- materialele de calitate folosite

- grija la detalii si la normele de siguranta in vigoare

- transport gratuit la o anumita valoare a comenzii

- creativitatea si modul unic de personalizare al cadourilor

- platforma si tehnologiile implementate in magazin

Planuri de viitor?

Pe termen mediu, ne intereseaza diversificarea gamei de produse. Pe termen lung, ne propunem eficientizarea si automatizarea procesului de vanzare, dar si patrunderea pe un nou segment de piata.

Ce suma ati investit in afacere si ce asteptari aveti?

Am investit pana acum in magazinul online aproximativ 30.000 de euro (aparatura, stocuri, dezvoltarea magazinului online si resursa umana).

Ne-am propus ca in primul an sa realizam o cifra de afaceri de 20.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#cadouri online, #magazin online cadouri, #cadouri personalizate , #shopping online