De ce merita sa va faceti cumparaturile in perioada Black Friday

Advertorial
Vineri, 23 Noiembrie 2018, ora 14:53
9001 citiri
De ce merita sa va faceti cumparaturile in perioada Black Friday

Imaginati-va ca va afla ti in fotoliul de acasa, afara ninge ca in povesti, si serviti o ciocolata calda in timp ce va faceti cumparaturile online la preturi reduse. Comparati acest tablou cu cozile interminabile provocate de reducerile din magazinele fizice si veti intelege de ce merita sa faceti cumparaturile online in perioada Black Friday.

In timp ce la fiecare sfarsit de an apar povesti nebune despre "luptele" pe care oamenii le dau in fata rafturilor din magazine cu produse la reduceri, Black Friday poate fi, de fapt, o zi distractiva si benefica pentru toti cei implicati.

In ciuda tuturor speculatiilor care vorbesc despre faptul ca Black Friday este doar o gaselnita pentru ca magazinele sa isi sporeasca vanzarile si sa scape de marfa din stoc, exista o multime de beneficii pe care Black Friday le ofera consumatorilor.

In plus, un cumparator inteligent poate profita de portalurile de reduceri, asa cum este Kuplio.ro, cel mai mare agregator de cupoane si coduri de reducere din Romania, care va prezinta pe aceeasi platforma o categorie speciala cu denumirea Black Friday, unde veti gasi toate reducerile adunate intr-un singur loc.

Istoria Black Friday

Termenul "Black Friday" a fost folosit pentru prima data in Statele Unite pentru a descrie o criza financiara in 1869. La 24 septembrie 1869, intr-o vineri, James Fish si Jay Gould au incercat sa preia piata de aur de la New York Gold Exchange.

Prima data cand termenul "Black Friday" s-a referit la perioada de cumparaturi de dupa Ziua Recunostintei a fost intr-un newsletter din 1961 din Philadelphia. In acest articol se preciza ca pentru comerciantii din centrul orasului, cele mai importante zile de cumparaturi sunt, in mod normal, urmatoarele doua zile de dupa Ziua Recunostintei.

Blocajele in trafic rezultate erau o problema serioasa pentru politie si, in Philadelphia, a devenit obisnuit ca ofiterii sa se refere la zilele de dupa Ziua Recunostintei ca fiind "Vinerea Neagra" (Black Friday) si Sambata Neagra.

Vazut ca un stimulent pentru o afacere buna, problema a fost discutata de comercianti cu reprezentantul lor in Consiliul Local al orasului, Abe S. Rosen, unul dintre cei mai experimentati directori publici si PR din tara.

El a recomandat adoptarea unei abordari pozitive care sa transforme Black Friday si Black Saturday in zile benefice si nu unele cu sens negativ.

Desi multi comercianti s-au opus adoptarii unei denumiri negative pentru cea mai mare zi de cumparaturi a anului, termenul a ramas impamantenit.

In 1975, a aparut in The New York Times urmatorul text: "politistii si conducatorii de autobuz din Philadelphia il numesc Black Friday - in fiecare zi intre Ziua Recunostintei si Army-Navy Game".

Beneficiile zilei de "Black Friday"

Iti faci cumparaturile imediat

Pentru multi, noiembrie si decembrie sunt cele mai aglomerate luni ale anului. Exista atat de multe de facut in aceasta perioada: petreceri, vacante, prepararea mancailor specifice, decoratiuni si, bineinteles, cumpararea de cadouri.

De ce nu ati vrea sa va faceti toate cumparaturile pentru cadouri intr-o singura zi la reduceri?

Cu o planificare corecta, puteti parcurge fiecare magazin de care aveti nevoie de Black Friday 2018, fara sa va faceti griji ca acestea risca sa se inchida inainte de a va termina cumparaturile.

In felul acesta veti avea la dispozitie tot restul sezonului pentru a va bucura impreuna cu familia si prietenii, fara a ignora cadourile.

Puteti gasi oferte neasteptate

Aveti nevoie de un nou frigider sau orice alt aparat casnic? Nu trebuie decat sa asteptati Black Friday.

Cu siguranta veti descoperi preturi bomba la mobila, electrocasnice, haine, si multe alte lucruri care nu te-ai gandi ca au legatura cu Black Friday, asa cum este Black Friday carti.

Veti cumpara cele mai tari lucruri inainte ca stocul sa se epuizeze

De obicei, exista cateva articole foarte cautate in fiecare sezon de vacanta care se vor vinde rapid cand incep reducerile.

Cumparaturile in aceasta perioada, cum ar fi Emag Black Friday 2018, va ofera cea mai buna sansa de a pune mana pe cel mai nou si cel mai bun lucru care este la mare cautare in acest an.

Ganditi-va de exemplu la smartphon-ul pe care nu v-ati permis niciodata sa vi-l cumparati. Black Friday telefoane mobile este ocazia cu care puteti cumpara smartphon-ul mult visat la un pret chiar si cu 30 % mai mic.

Folositi cu cap banii economisiti

Pentru ca sarbatorile de iarna bat la usa, cu totii incercam sa punem ceva bani deoparte pentru cadouri. De ce nu ai cumpara mai multe cadouri sau produse mai bune decat iti permit economiile? Black Friday este cea mai buna ocazie pentru acest lucru.

Gratie unui Black Friday tv, veti putea cumpara televizorul mult-dorit la un pret mai mic, astfel incat iti vor ramane bani si pentru un alt cadou.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Black Friday , #reducere