De 1 si 8 Martie, rasfat-o cu cele mai bune cocktailuri pe baza de vin rosu!

Advertorial
Miercuri, 26 Februarie 2020, ora 16:09
20005 citiri
De 1 si 8 Martie, rasfat-o cu cele mai bune cocktailuri pe baza de vin rosu!

(P) Primavara se apropie si ne va aduce zile frumoase, insorite si pline de energie pozitiva. Cu totii o asteptam cu bratele deschise si cu speranta in suflet.

Primavara este anotimpul in care natura prinde viata si ne uimeste cu frumusetile ei. E timpul sa exploram lumea alaturi de persoana iubita si sa o rasfatam asa cum stim mai bine, iar in aceasta privinta vinul rosu joaca un rol important.

Majoritatea femeilor prefera un pahar de vin rosu in detrimentul altor bauturi alcoolice si, avand in vedere ca vremea urmeaza sa se incalzeasca, cocktailurile sunt binevenite!

De 1 si 8 Martie, femeile trebuie sa fie rasfatate cu cele mai frumoase cadouri si bauturi fine, asa ca iti recomandam sa prepari urmatoarele cocktailuri pe baza de vin rosu:

Sangria

Aceasta bautura alcoolica originara din Spania este adorata de femei, deoarece este dulce si aromata. Pentru a prepara Sangria, ai nevoie de vin rosu sec sau demisec, fructe proaspete taiate bucati, precum portocale, mere sau piersici, zahar, suc de fructe si apa minerala.

Daca vrei, poti adauga in cocktail si brandy. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci toate ingredientele si sa lasi cocktailul in frigider pana se va raci. Pregateste-i partenerei tale aceasta bautura si cu siguranta ii vei aduce zambetul pe buze!

Cabernet Cobbler

Acest cocktail este potrivit pentru orice anotimp si este foarte usor de preparat. Ai nevoie de vin rosu, suc de lamaie, zahar, apa minerala si gheata. Toarna intr-un pahar mare specific pentru vinuri sucul de lamaie si amesteca-l cu zaharul.

Apoi, adauga apa minerala, gheata si toarna deasupra vinul, amestecand incet. Garniseste paharul cu o felie de lamaie si ofera-i-l partenerei tale intr-o zi speciala, precum 1 sau 8 Martie.

Red Wine Cooler

Daca preferi un anumit sortiment, il poti folosi atunci cand prepari acest cocktail. Pe langa vin, mai ai nevoie de gheata maruntita, o bautura carbogazoasa cu ghimbir si una cu lamaie. Toarna bauturile intr-un pahar inalt si amesteca-le bine, iar apoi adauga gheata maruntita. In plus, daca vrei, poti decora acest cocktail cu o felie de lime.

Cabernet Latte

Acest cocktail are un gust deosebit si este adorat de femei. Pentru a-l prepara, ai nevoie de vin rosu Cabernet Sauvignon, zahar, sirop de ciocolata, shot-uri espresso, spuma de lapte si fulgi de ciocolata.

Ca sa prepari siropul de cabernet, trebuie sa torni vinul si zaharul intr-o oala si sa o incalzesti la foc mediu. Amesteca in mod constant pana vezi ca s-a dizolvat tot zaharul, iar apoi lasa amestecul la fiert.

Dupa ce s-a racit, adauga intr-o ceasca una sau doua linguri din acest sirop, iar apoi adauga si o lingura de sirop de ciocolata, doua shot-uri de espresso si amesteca pana se omogenizeaza.

La final, toarna spuma de lapte si presara fulgii de ciocolata. Rasfata-ti partenera cu acest cocktail inedit si bucura-te de reactia ei!

Pe Beicevrei.ro vei gasi cele mai cautate sortimente de bauturi la preturi accesibile pentru orice buzunar!

Descopera ofertele speciale la vinuri si achizitioneaza acum bautura ta preferata! In luna martie, impresioneaz-o pe femeia iubita cu cele mai delicioase cocktailuri!

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#cadou Martisor, #idei cadou vin, #cadou opt martie , #cadouri