Cum sa beneficiezi de cele mai mari reduceri pentru gentile de dama

Advertorial
Joi, 17 Ianuarie 2019, ora 15:40
13352 citiri
Cum sa beneficiezi de cele mai mari reduceri pentru gentile de dama

Majoritatea femeilor si-ar dori sa aiba in garderoba lor un numar cat mai mare de genti de dama pe care sa le poarte in functie de ocazie si tinuta aleasa. Totusi, o geanta de calitate care sa fie si la moda poate avea un pret nu foarte accesibil, motiv pentru care visul unei garderobe plina de genti pare fi destul de greu de indeplinit.

Daca ai rabdare si esti perspicace acest vis nu este imposibil. Impreuna cu magazinul online de genti dama Portofelultau.ro am realizat acest ghid in care vom prezenta cateva trucuri pe care le poti folosi pentru a beneficia mereu de cele mai bune preturi pentru gentile de dama.

Astfel, chiar daca nu dispui de un buget foarte generos pentru achizitia de accesorii, tinand cont de sfaturile urmatoare vei putea detine si tu mai multe genti dupa probabil ca iti doresti.

Vaneaza perioadele de reduceri

Stim cu totii ca exista anumite perioade in care atat magazinele online cat si cele obisnuite organizeaza promotii foarte atragatoare. Sarbatorile de iarna, Black Friday, Martisorul, Pastele plus alte sarbatori din timpul anului sunt doar cateva exemple de perioade in care preturile scad destul de mult.

De aceste perioade poti profita si tu pentru a-ti cumpara geanta dorita la un pret redus cat mai mult cu putinta. Astfel vei reusi sa faci economii considerabile, iar banii economisiti ii poti pune deoparte pentru a-ti cumpara si alte genti mai tarziu.

De asemenea, magazinele online sunt apreciate pentru faptul ca organizeaza reduceri deseori, indiferent de momentul anului. Intra acum pe Portofelultau.ro pentru a vedea daca geanta pe care o cautai are un pret care se incadreaza in bugetul tau.

Fii prima care afla de promotiile organizate de magazine

Atunci cand reducerile sunt foarte mari, produsele cele mai cautate primesc rapid statutul de "stoc epuizat". De aceea este foarte important sa afli prima atunci cand un magazin organizeaza reduceri considerabile. Iar acest lucru nu este foarte greu de realizat.

Ai putea incepe cu abonarea la newsletter-ul magazinului online, daca acesta foloseste mailul ca metoda de promovare. De asemenea, promotiile active sunt anuntate si pe pagina de Facebook a magazinului, deci ar trebui sa urmaresti magazinele online de genti si in social media, pentru a nu rata nici o geanta la pret de chilipir.

Foloseste comparatoarele de preturi

Sunt multe magazine online care comercializeaza genti de dama. Unele au genti mai bune, altele nu. Unele au preturi accesibile, iar altele nu. Nu de putine ori ni se intampla sa vedem acelasi model de geanta pe doua site-uri iar diferenta de pret sa fie inexplicabil de mare. Iar daca ai ghinionul sa o cumperi de pe site-ul care practica preturi piperate, iar mai apoi vei descoperi ca o puteai cumpara mai ieftin din alta parte, cu siguranta vei fi foarte dezamagita.

Pentru a evita aceste dezamagiri si pentru a te bucura mereu de cel mai avantajos pret ai putea folosi comparatoarele de preturi. Sunt foarte multe aplicatii si site-uri cu acest scop, care analizeaza preturile mai multor magazine online astfel incat cumparatorii sa poata achizitiona produsul dorit de pe site-ul care are cel mai accesibile preturi.

Si atunci cand iti cauti o geanta te poti folosi de aceasta unealta. De ce sa platesti mai mult decat face? Nu uita insa ca pretul cel mai mic nu reprezinta mereu un motiv pentru care ar trebui sa alegi acel produs. Va trebui sa te asiguri mai intai ca are o calitate cat mai buna, pentru a nu regreta achizitia facuta.

Foloseste-te de aceste trei sfaturi iar dupa un an de zile vei putea constata ca in garderoba ta vei regasi mai multe genti, in ciuda faptului ca nu ai cheltuit foarte multi bani pentru achizitia lor.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#genti dama , #geanta