Cum asortam coletia de genti cu incaltamintea de iarna

Advertorial
Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 14:43
22508 citiri
Cum asortam coletia de genti cu incaltamintea de iarna

Daca acum ceva vreme era considerata o greseala de neiertat sa combini genti de o culoare cu incaltaminte de o alta culoare sau stil, astazi lucrurile stau altfel. Ba chiar este considerat un act de curaj in fashion sa indraznesti sa iti compui tinutele, apeland la culori si stiluri antagonice.

Indiferent de stilul tau, de valoarea obiectelor din garderoba, fie ca vorbim de genti dama ieftine sau genti pentru care a fost nevoie de o investitie ceva mai mare, important este sa ai curajul de a-ti folosi imaginatia pentru a fi in tendite in aceasta iarna.

Tocmai de aceea, ne-am gandit sa iti dam putina inspiratie pentru startul uno combinatii perfecte pentru acest sezon.

1. Accesorizare casual. Daca esti adepta unor tinute casual, poti iesi din anonimat si iti poti accesoriza outfit-urile iernii cu ghete sau cizme din piele intoarsa, care pot fi si imblanite, combinate cu genti mari, spatioase, cu insertii metalice de exemplu.

Fii inventiva, incearca sa pui laolalta culori cat mai diverse, dar care sa functioneze impreuna.

2. Accesorizare sport. Poate nu este intocmai genul tau, dar chiar si asa, uneori abordezi acest stil obligata fiind de circumstante. Astfel, iarna, potriviti pentru acest stil, nu sunt adidasii, ci mai degraba bocancii.

Daca nu stii cum ar fi cel mai bine sa asortezi acest tip de incaltaminte potrivita iernii, poti merge bineinteles pe o geanta sport, si, dece nu, pe un rucsac. Din nou, culorile nu trebuie sa fie asemanatoare.

3. Accesorizare eleganta. Daca este iarna, nu inseamna ca vom sta pentru 3 luni fara sa iesim din casa, daca nu suntem nevoite. Avem nevoie asadar, de accesorizare pentru tinutele elegante.

Ce genti alegem pentru incaltamintea eleganta potrivita iernii? Posete dama ieftine sau clutch-uri de la brand-uri valoroase, toate acestea au nevoie sa fie puse in valoare prin alte accesorii.

Alege cizmele si botinele cu toc alaturi de gentile de dimensiuni mici. Daca vrei sa abordezi acest tip de tinuta si ziua, mareste dimensiunile gentii si asorteaza o geanta de dimensiuni medii.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#posete dama, #genti dama , #posete