Care sunt cele mai importante beneficii pe care le aduce o statie de calcat cu boiler?

Advertorial
Luni, 14 Octombrie 2019, ora 09:39
29115 citiri
Care sunt cele mai importante beneficii pe care le aduce o statie de calcat cu boiler?

Nicio persoana nu isi doreste sa petreaca mai mult timp cu calcatul rufelor decat este necesar, motiv care a condus la aparitia primelor statii de calcat cu boiler. Acestea te ajuta sa termini mult mai repede aceasta sarcina, cu mult mai putin efort!

Ce este o statie de calcat cu boiler si care sunt diferentele fata de un fier de calcat traditional? Despre acestea vom discuta in randurile ce urmeaza:

O statie de calcat se prezinta sub forma unui fier de calcat traditional, care este legat cu un furtun de un rezervor care incalzeste rapid apa, creand abur la presiune ridicata. Acest lucru inseamna ca, oricand apesi "tragaciul" fierului de calcat, prin talpa acestuia aburul este dispersat cu putere.

Aceasta presiune inlesneste mult activitatea calcatului, in special deoarece poate patrunde prin mai multe straturi in acelasi timp. Poti astfel calca cu usurinta lenjerii de pat, intr-un timp record! In plus, poti folosi vaporii puternici pentru a reimprospata tesaturile hainelor sau gecilor, direct pe umeras!

Depunerile de calcar au fost pentru mult timp "inamicul numarul 1" al fiarelor de calcat cu abur. Odata depuse, depozitele de calcar cu greu mai puteau fi curatate, de multe ori fierul devenind inutilizabil. Din acest motiv, producatorii italieni Polti au introdus pe piata un sistem inovator, care previne efectele negative ale calcarului.

Avand o structura interna speciala, boilerul prezinta un dispozitiv de captare a calcarului, precum si un filtru de retea, ambele retinand chiar si particulele minuscule de calcar, protejand astfel restul componentelor statiei de calcat. In plus, aliajul special din aluminiu neutralizeaza efectele impuritatilor din apa de la robinet. Drept urmare, la Polti, atat boilerul cat si electrovalva beneficiaza de garantie 10 ani impotriva eventualelor daunelor provocate de calcar, pentru intreaga gama de statii de calcat Vaporella!

Statiile de calcat cu boiler se bucura de o multitudine de caracteristici care te ajuta sa economisesti timp. Se incalzesc super-rapid, fiind excelente pentru acele momente de urgenta! Gratie rezervorului generos, acesta nu trebuie umplut des cu apa, iar functiile fierului de calcat sunt dedicate fiecarui tip de tesatura in parte, avand programe pentru confectiile delicate precum cele din matase! Astfel, o statie de calcat Vaporella este tot ce ai nevoie pentru a calca impecabil, intr-un timp record! Gratie orificiilor concentrate in partea superioara a talpii, cutele sunt eliminate rapid si fara efort!

Descopera gama completa Vaporella de la Polti si alege o statie de calcat cu boiler, care iti va aduce experienta calcatului profesionist chiar la tine acasa! De asemenea, Polti s-a gandit la toate! Poti comanda acum si o masa de calcat profesionista, cu stabilitate crescuta si captuseala din materiale care respira, lasand aburul sa patrunda adanc in fibre. Alege modelul tau preferat de la Vaporella si incepe sa calci hainele intr-un mod placut, eficient si rapid!

Intra pe site-ul Polti.ro, plaseaza o comanda, iar in cel mai scurt timp vei avea la pragul casei tale o statie de calcat profesionista si de cea mai buna calitate. Polti este singurul producator de electrocasnice din Europa care ofera in acest moment 10 ani Garantie la statiile de calcat cu abur. Nu uita, insa, ca odata ce achizitionezi o statie de calcat Vaporella de la Polti, va trebui sa completezi formularul online intr-un interval de 30 de zile. Descopera si tu magia calcatului rapid si vino la Polti!

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#statie calcat, #beneficii statie calcat boiler , #cumparaturi