Care frigidere sunt mai bune in vara 2019?

Advertorial
Miercuri, 10 Iulie 2019, ora 09:00
47683 citiri
Care frigidere sunt mai bune in vara 2019?

Frigiderele sunt cu adevarat produsele electrocasnice mari care se gasesc in absolut orice spatiu locativ. Ele prezinta o importanta maxima pentru oricine datorita utilitatii de care dau dovada, frigiderele fiind necesare atat in timpul sezonului rece si mai ales in perioada estivala.

Mai mari, mai mici, in diferite modele si culori, in comert gasim de achizitionat frigidere cu caracteristici de top, cu functii ultra - moderne sau frigidere clasice, in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia dintre noi.

Astfel, indiferent daca discutam despre frigidere clasice, combine frigorifice, frigider minibar, frigidere side-by-side, lazi frigorifice sau vitrine frigorifice, cu siguranta ca in magazine gasim aparate de racire conform nevoilor tuturor.

➔ Vitrina frigorifica Arctic V245, 6 rafturi, 134.4 x 60 x 54 cm Alb = 1400 lei

➔ Frigider incorporabil Liebherr IK 3520, 325l, eficienta energetica Clasa A++ (Alb) = 48396 lei

Care frigider este potrivit pentru noi?

In momentul in care ne aflam in impasul de a nu sti care frigider este potrivit confom nevoilor noastre, suntem nevoiti sa cutreieram magazinele in lung si in lat dar si mediul online pentru a ne decide care tip de frigider este potrivit bucatariei noastre.

Mai intai de toate, inainte de a a achizitiona absolut orice tip de frigider, trebuie sa masuram ce spatiu avem disponibil in bucatarie, astfel incat sa nu ne trezim dupa ce l-am cumparat ca nu ne incape.

➔ Frigider cu 2 usi Sharp SJXP700GSL, volum net total 578 l, Clasa A++ (Argintiu) = 4500 lei

➔ Frigider cu 2 usi BEKO DN161220X, Neo Frost, 565l, Clasa A+ (culoare Inox) = 3642

Un al doilea aspect pe care trebuie sa il avem in vedere este modelul. In comert gasim de achizitionat frigidere in diferite modele si culori, astfel incat daca suntem impatimiti de designe, sa il putem asorta cu celelalte piese de mobilier din jur sau chiar sa il ascundem dupa un dulap.

Nu in ultimul rand, trebuie sa avem in vedere cate persoane locuiesc in aceeasi casa si utilizeaza acest aparat, dar trebuie sa ne gandim si care este scopul principal pentru care cumparam un astfel de produs electrocasnic.

➔ Frigider cu 2 Usi Arctic AD6310MT++, 306 l, A++ (Argintiu) = 1442 lei

Astfel, unele persoane achizitioneaza frigidere doar pentru a le utiliza in timpul verii cu scopul de a racire a bauturilor, cum este cazul institutiilor, iar altii le cumpara pentru uzul casnic, atat pentru racirea bauturilor in timpul verilor fierbinti cat si pentru pastrarea perfecta a alimentelor in sezonul cald dar si in cel rece.

➔ Frigider cu o usa GORENJE ORB152R, FrostLess, volum net 254 l, Clasa A++ (Bordo) = 3300 lei - rezerva in magazin evoMAG

Din punctul de vedere al modelelor frigiderelor care se gasesc de cumparat la ora actuala pe piata de domeniu din tara si din strainatate, gama este extrem de variata, gasindu-se frigidere cu functii ultra - moderne care ne pot face viata mai usoara dar si frigidere clasice in diferite marimi.

Ce modele de aparate frigorifice se vand in acest an?

Aceste aparate electrocasnice mari nu lipsesc cu siguranta din nici o casa. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care producatorii lor scot de la an la an modele cu tehnologie din ce in ce mai avansata, tehnologie moderna si rapida care ne ajuta sa ne facem viata mai usoara.

Anul acesta gama de modele la frigidere este extrem de variata, producatorii punandu-ne la dispozitie aparate de racire conform necesitatilor fiecaruia dintre noi, atat frigidere, congelatoare si combine frigorifice cat si aparate side - by side, lazi frigorifice, frigider minibar si vitrine frigorifice pentru magazine de desfacere si prezentare.

Printre frigiderele cu cel mai bun raport calitate - pret in acest an, in functie de tip, mentionam:

Frigidere

Frigider cu doua usi LG GTB523PZCZD, volum net total 312 l, Full Nofrost, Iluminare LED

O racire mai rapida si reducerea semnificativa a diferentei de racire

Frigiderul cu doua usi GTB523PZCZD, volum net 312 l, Full Nofrost, Iluminare LED este alegerea ideala pentru cei care au nevoie de un sistem conventional de racire si de pastrare a alimentelor in stare perfecta atat in timpul sezonului estival cat si pe perioada sezonului rece.

Acesta ne pune la dispozitie un timp de racire mai rapid spre deosebire de alte aparate de racire din aceiasi gama dar in acelasi timp egaleaza temperatura dintre usile de pe lateral si partea de interior a aparatului.

Facturile la lumina sunt deja de domeniul trecutului

Datorita faptului ca este construit cu un compresor liniar LG Inverter, acest frigider marca LG ne aduce beneficiul de a economisi destul de mult la factura de lumina.

In plus, acest dispozitiv de racire face mult mai putin zgomot spre deosebire de alte frigidere din aceiasi gama, lucru posibil tot datorita invertorului liniar.

Spatii speciale pentru a depozita alimentele in functie de categorii, sertare pentru fructe, dar si o cutie de gheata

Cutia de gheata pusa la dispozitie de frigiderul cu doua usi LG Full No Frost are avantajul de a putea fi mutata usor, ori de cate ori avem nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor cu scopul de a le congela.

De asemenea, aparatul ne pune la dispozitie un sertar unde putem aseza fructele pentru a se pastra mereu proaspete, sertar care ofera si un nivel optim de umiditate.

Combine frigorifice

Combina frigorifica BEKO CN158230X, No Frost, volum net 496l, eficienta energetica Clasa A++, congelator in partea de jos

Functii ultra - moderne, tehnologie avansata si aspect modern

Combina frigorifica Beko este una dintre putinele produse electrocasnice de acest gen care ne pune la dispozitie o functie putin intalnita la alte aparate de racire conventionale, respectiv functia Active Fresh Blue Light.

Cu ajutorul acestei dotari, vitaminele din fructele si legumele pe care le depozitam se pastreaza o perioada mai mare de timp iar efectul de fotosinteza prin lumina albastra se mentine permanent.

Control digital pentru cei care iubesc aceasta tehnologie

Aceasta combina frigorifica Beko ne pune la dispozitie un afisaj electronic si control digital. Astfel, putem seta cu usurinta temperatura din interiorul aparatului de racire dar si cea a congelatorului sau sa il programam dupa bunul plac.

Spatiu de depozitare mare si clasa energetica A++ pentru cei care prefera sa faca economie

Daca detii aceasta combina frigorifica cu siguranta ca nu trebuie sa iti mai faci griji ca nu ai loc sa iti depozitezi alimentele si bauturile.

Aceasta a fost construita cu scopul de a incapea in ea cat mai multe produse, punandu-ne la dispozitie spatii de depozitare in functie de categoria alimentelor pe care le bagam in ea.

De asemenea, acest produs electrocasnic este o alegere perfecta pentru cei care prefera economia, oferindu-ne o clasa energetica A++ si implicit un consum mult mai mic de lumina spre deosebire de alte aparate de racire din aceiasi gama.

Functia de ionizare, protectia antibacteriana si tehnologia No Frost la indemana tuturor

Combina frigorifica Beko este perfecta pentru cei care se feresc de microbi si bacterii, oferindu-ne o functie de ionizare care neutralizeaza toti microbii si bacteriile din frigider care provoaca miros urat.

De asemenea, aceste persoane vor aprecia cu siguranta si protectia anti - bacteriana de la garnitura usii.

Nu putem uita nici de tehnologiile No Frost si Active Dual Cooling, tehnologii care ne ofera cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor in starea lor optima, combina punandu-ne la dispozitie doua sisteme separate de racire pentru sertarele cu fructe si legume, astfel incat acestea sa para abia culese.

Frigidere Side - by side

Frigider Side by Side LG GSJ760WBXV, No Frost, volum net 600l, Clasa A+ eficienta energetica

Un frigider spatios, ideal pentru familile numeroase

Frigiderul Side by Side LG GSJ760WBXV, No Frost, volum net 600l, Clasa A+ a fost construit cu scopul de a servi familiilor cu multi membri.

Acesta ne pune la dispozitie o mega capacitate de stocare de 600 de litri, organizarea alimentelor depozitate in el avand spatii speciale de ordonare.

In plus, marimea lui este direct proportionata cu aspectul sau ultra - modern, astfel incat sa beneficiati si de un aparat de racire mare dar in in acelasi timp si modern din punctul de vedere al designe-ului.

Acces mai usor la compartimentul de bauturi si gustari

Datorita faptului ca Frigiderul Side by Side LG GSJ760WBXV, No Frost, volum net 600l, eficienta energetica Clasa A+ ne pune la dispozitie un cadru avansat Slim Frame al usii, accesul la compartimentul de bauturi si gustari ne este permis mult mai usor, usa aparatului fiind reproiectata. De asemenea, datorita acestei optiuni si spatiul de depozitare este mult mai mare.

Smart Diagnosis

Si daca pana acum era posibil sa ne diagnosticam singuri doar telefonul sau laptopul, acest aparat de racire ne pune la dispozitie o tehnologie ultra - avansata de diagnosticare a starii frigiderului, prezentandu-ne in acelasi timp si o stare de intretinere dar si unele sfaturi generale.

Astel, in cazul in care aveti anumite probleme cu el, acesta este inteligent si iti spune imediat care este problema si cum se poate remedia fara sa apelezi la un anume specialist din domeniu.

Economisire mare la facturile de energie

Pe cat este de spatios acest frigider Side By Side de la LG, pe atat de putin consuma lumina datorita faptului ca a fost conceput cu un compresor liniar inverter, ajungandu-se lunar la un consum de lumina cu aproximativ 32 % mai redus spre deosebire de alte aparate de racire conventionale. In plus, compresorul beneficiaza si de o garantie de 10 ani de zile data de catre cei de la LG.

Congelatoare, lazi si vitrine frigorifice

Congelator Liebherr GNP 2313, volum net 188 l, No Frost, eficienta energetica Clasa A++

Afisaj LCD, design modern si congelare rapida

Congelatorul Liebherr GNP 2313, 188 l, No Frost, Clasa A++ ne pune la dispozitie un model clasic de frigider dar in acelasi timp si extrem de modern din punctul de vedere al tehnologiei prin intermediul careia a fost proiectat.

In culoare alba si model clasic, cu siguranta ca acest aparat frigorific este unul la moda anul acesta. Pe langa spatiul de congelare mare pe care il pune la dispozitia utilizatorului, acesta ajuta si la economisirea facturilor la lumina datorita clasei energetice A++ iar produsele depozitate in el se congeleaza aproape instant.

Compartimentare Vario Space pentru cei organizati

Cei organizati cu siguranta ca vor aprecia acest model de congelator, el prezentand o compartimentare Vario Space, perfecta pentru cei care prefera sa fie organizati in bucatarie.

Astfel, cu ajutorul acestei compartimentari, produsele pe care le depozitati in congelator vor fi mult mai bine organizate si pentru dumneavoastra este mult mai usor sa le gasiti atunci cand sunteti in graba.

Lada frigorifica Electrolux EC3131AOW, volum net 292L, eficienta energetica Clasa A++

Space Plus pentru mai multa depozitare

Lada frigorifica Electrolux EC3131AOW, 292L, Clasa A++ ne prezinta o tehnologie unica la aparatele de racire conventionale, respectiv tehnologia Shield Condenser care ne ajuta sa nu compromitem capacitatea interioara de stocare.

Model de top si facturi mici la lumina

Aceasta lada figorifica ne pune la dispozitie un consum mult mai mic la lumina, de aproximativ 25 % spre deosebire de celelalte sisteme de racire de pe piata.

Si chiar daca factura la lumina este mult mai mica, lada frigorifica ne prezinta doar caracteristici de top cu functii moderne.

TempAlert pentru a mentine la temperatura potrivita produsele depozitate in ea

Lada frigorifica Electrolux EC3131AOW, volum net 292L, eficienta energetica Clasa A++ este dotata cu o functie denumita TempAlert.

Aceasta este extrem de utila pentru cei care doresc sa isi mentina la temperatura potrivita produsele depozitate in ea, aparatul de racire anuntandu-ne prin intermediul avertizarii luminoase si sonor in cazul in care temperatura congelatorului creste excesiv.

Vitrina frigorifica Liebherr Premium WTb 4212, volum net 401 l, 6 rafturi

Calitate si spatiu de depozitare mare

Vitrina frigorifica Liebherr Premium WTb 4212, volum net 401 l, 6 rafturi ne pune la dispozitie o capacitate de stocare de 401 litri si o compartimentare constand in 6 rafturi pe care se pot aseza ordonat sticlele de bautura.

Aceasta vitrina de racire este alegerea optima pentru cei care detin magazine de desfacere si prezentare, baruri, terase sau cofetarii.

Design modern si tehnologie ultra - avansata

Indiferent daca urmeaza sa fie asezata intr-un bar, pe o terasa, la un magazin sau cofetarie, cu siguranta ca aceasta vitrina frigorifica o sa atraga atentia tuturor, ea prezentandu-ne un model modern, mereu la moda si asortandu-se cu absolut orice alta piesa de mobilier din jur.

In plus, in combinatie cu tehnologia ultra - avansata prin intermediul careia a fost construita, Vitrina frigorifica Liebherr Premium WTb 4212, volum net 401 l, 6 rafturi nu numai ca prezinta un design modern dar ne pune la dispozitie si un sistem profesional de racire a bauturilor sau a altor alimente care necesita racire.

De asemenea si consumul de energie este unul redus, astfel incat facturile lunare la lumina vin mult mici spre deosebire de alte aparate de racire din aceiasi gama.

Frigidere no frost Samsung cu inox antiamprenta, modele cu 2 usi Zanussi, combina frigorifica Arctic cu dozator apa si alte electronice si electrocasnice va asteapta la preturi reduse pe evoMAG.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#frigidere online , #shopping online
Comentarii