Cadouri pentru barbati in functie de pasiuni

Luni, 10 Decembrie 2018, ora 14:18
2887 citiri
Cadouri pentru barbati in functie de pasiuni
Foto: CC0 Creative Commons

Fie ca vor sa recunoasca sau nu, si barbatilor le place sa primeasca daruri. Este drept, ei sunt cei care ofera mici atentii femeilor, ori de cate ori prind ocazia. Insa, si pentru ei este o bucurie, cand vad ca partenera lor vrea sa ii surprinda.

Orice femeie a daruit cadouri barbatilor de ziua lor, fie ca a fost vorba de tata, frate, ori iubit. Asadar, se stie ca poate fi destul de complicat sa gasesti darul potrivit pentru un barbat. Insa, nu este imposibil.

Daca faci parte din categoria celor care nu au prea multe idei cum sa isi surprinda partenerul de Craciun, noi ne-am gandit sa iti oferim un mic ajutor. Iata ce cadouri deosebite poti oferi barbatilor, in functie de pasiunile lor.

Cadouri pentru barbatii pasionati de fotbal

Daca esti in cautarea unor cadouri pentru barbati sportivi, mai precis pentru cei pasionati de fotbal, ce spui de o telecomanda in forma de minge? Acest produs are un design inedit si reprezinta darul perfect pentru fanii fotbalului.

Mai mult decat atat, ea este compatibila cu toate tipurile de televizoare si dvd playere si functioneaza pana la o distanta de sapte metri. Asadar, telecomanda in forma de minge este unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru barbati.

Cadouri pentru pasionatii de petreceri

Partenerului tau ii place sa mearga la petreceri? De fapt, aceasta activitate este o pasiune pentru el? Daca da, fa-i cadou un tricou cu inscriptia "Sorry girls, I'm taken". In felul acesta, toate fetele vor sti ca el nu este singur.

Tricoul, realizat din bumbac 100%, este cadoul perfect pentru barbati, de Ziua Indragastitilor sau de onomastica.

Daca tricoul nu ti se pare potrivit, opteaza pentru un pahar in forma de revolver, ideal pentru shoturi. Produsul are un design iesit din comun, iar cei care apreciaza un shot bun sigur vor fi incantati de un asemenea cadou.

In plus, un shot gun de alcool este un alt dar pe care petrecaretii il vor aprecia. Cartusul sau poate fi umplut cu vodka, whiskey, gin, tequila sau orice alta bautura si nu mai ramane decat sa inceapa distractia. Nu uita, insa: Cei care il folosesc trebuie sa tinteasca foarte bine!

Cadouri pentru barbatii pasionati de moda

Daca esti in cautarea unor cadouri pentru pasionatii de moda, nu trebuie sa uiti ca acestia nu au niciodata suficiente accesorii! Astfel ca, o pereche de butoni, cu un design elegant, sunt cadoul ideal pentru domni.

Cadouri pentru gameri

Prietenul tau este pasionat de jocuri si iti doresti sa il surprinzi cu un cadou deosebit? Daruieste-i un joc TV retro. Acesta se conecteaza la televizorul modern cu ajutorul cablului RCA, are un joystick retro si aproximativ 200 de jocuri disponibile.

Cu siguranta, un astfel de cadou este alegerea inspirata pentru gamerii care au prins vremea jocurilor Super Nintendo SNES.

Cadouri pentru pasionatii de astronomie

In cazul in care vrei sa cumperi un cadou pentru barbatii pasionati de astronomie si de tot ceea ce inseamna constelatii, optiunile sunt variate. De exemplu, poti alege o harta a stelelor, imprimata cu cerneala fosforescenta.

Constelatiile sunt vizibile in intuneric, iar pasionatii de astrologie pot gasi pe ea toate semnele zodiacale, fiecare marcat cu atributele sale unice.

De asemenea, un alt cadou interesant este lampa in forma de astronaut. Gadgetul se conecteaza prin intermediul cablului USB si ofera o luminozitate puternica.

Suntem in luna cadourilor, perioada preferata a tuturor, indiferent de varsta. Daca esti in cautarea unor daruri speciale pentru partenerul tau, frati, ori prieteni apropiati, cel mai bine ar fi sa le alegi in functie de pasiunile acestora. Achizitioneaza cadouri personalizate pentru barbati si nu vei da gres!

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#cadouri barbati , #cadouri