Cadouri corporate cu suflet si stil: Marta's Gift, experiente gourmet 100% romanesti

Advertorial
Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 13:57
25599 citiri
Cadouri corporate cu suflet si stil: Marta's Gift, experiente gourmet 100% romanesti

An de an, Craciunul vine cu promisiunea unui nou inceput. Dar inainte de bucuria si emotia sarbatorilor, vin grijile pe care le presupune gasirea cadoului perfect pentru angajatii, clientii sau partenerii tai. Incepe cu dreptul pregatirile de Craciun, alege Marta's Gift, garantia unui cadou proaspat, unic si memorabil!

Fiecare pachet-cadou din oferta Marta's Gift poarta cu sine promisiunea unei prospetimi de neegalat. Cum asa? Simplu, toate produsele alimentare din oferta Marta's Gift sunt realizate manual de furnizori ale caror puncte de lucru se afla in Bucuresti sau Ilfov.

Mai mult, nu se lucreaza cu stocuri, toate produsele fiind realizate exclusiv la cerere. Odata confirmat un contract, comanda se transmite mai departe la furnizor, care realizeaza produsele special pentru tine, la o data cat mai apropiata de cea de impachetare si de livrare.

Astfel, ai parte de cel mai mic interval de timp de pe piata dintre data de productie si momentul de consum. Promisiunea Marta's Gift: produse atat de proaspete, incat abia apuca sa se raceasca atunci cand ajung la destinatar!

Dar de ce sunt cadourile corporate de la Marta's Gift unice? Ne spune chiar Cristina Olaru, Managing Director Marta's Gift: "Toate produsele alimentare din pachetele-cadou Marta's Gift, de la cozonac si biscuiti artizanali, la brownies, nuga si praline, sunt realizate dupa retete proprii, pe care nu le vei mai gasi la niciun alt furnizor.

In plus, an de an, oferta Marta's Gift se imbogateste cu noi retete exclusive, faurite de maestrii cofetari cu care colaboram special pentru tine. Iar vestea cea mai buna am lasat-o la final: niciunul din produsele noastre nu contine aditivi sau coloranti alimentari. Pentru ca punem pret pe gust, dar si pe sanatate!"

Tot din cadourile corporate Marta's Gift, fac parte si creatii unice, realizate de cei mai inzestrati artizani handmade de pe piata. Decoratiunile pentru brad, borcanasele din sticla pictata cu condimente de vin fiert, globurile de Craciun, tablourile originale purtand semnatura celor mai sensibili artisti ai sarbatorilor de iarna, pe toate le regasesti exclusiv in oferta Marta's Gift.

Un al treilea mare avantaj al cadourilor Marta's Gift, dupa prospetime si continutul unic pe piata, este personalizarea, in primul rand a produselor individuale, dar si a cutiei cu pachetul-cadou sau a cutiilor de transport. Pe toate, se poate regasi logoul firmei care efectureaza comanda, insotit, la cerere, de un mesaj personalizat.

Cele mai indragite bunatati de Craciun au astfel o haina noua. Majoritatea produselor sunt ambalate manual in ambalajele proprii Marta's Gift, drept urmare, aspectul produselor din cadourile Marta's Gift e unitar si transmite acelasi mesaj: fiecare client e unic si merita un pachet pe masura.

"Nu in ultimul rand, am luat drept parteneri de calatorie acei furnizori care au cea mai mare nevoie de ajutor. De la an la an, lucram cu tot mai multi parteneri din mediul neguvernamental. Printre ei, Fundatia Inima de Copil, furnizor de servicii sociale si de suport pentru copii si familii din mediile defavorizate, sau DecoArt, atelier protejat care ofera locuri de munca tinerilor cu dizabilitati.

Alegand un cadou Marta's Gift care contine produse realizate de partenerii nostri din societatea civila, ai garantia ca oferi un cadou cu suflet si faci o fapta buna totodata!", ne-a mai declarat Cristina Olaru, Managing Director Marta's Gift.

Vrei sa le oferi angajatilor, clientilor sau partenerilor tai un cadou care sa lase o impresie de nesters? Alege emotia care dainuie: Marta's Gift, cadouri pline de gust, dar si de suflet!

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#cadouri corporate, #cadouri Craciun 2019, #Marta s Gift cadouri romanesti , #cadouri