Anul acesta cadourile de Craciun le gasesti la Fabulous Baskets

Advertorial
Marti, 05 Decembrie 2017, ora 09:00
11126 citiri
Anul acesta cadourile de Craciun le gasesti la Fabulous Baskets

Si traditional si modern. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine cadourile de Craciun Fabulous Baskets. Te invitam astfel sa descoperi combinatiile minunate de produse traditionale romanesti, ambalate intr-un design modern si condimentate cu optimismul echipei Fabulous Baskets.

Catalogul Fabulous Baskets poate fi descarcat direct de pe site

www.fabulousbaskets.ro

.

Amintirea Craciunului vine pentru fiecare din noi insotita de mirosuri si gusturi inconfundabile, senzatii cu care am crescut si pe care le-am trait in fiecare an. Cadourile Fabulous Baskets aduc laolalta toate elementele reprezentative sarbatorii, redandu-i semnificatia profund romaneasca: prin imaginea familiei reunite de bucuria oferirii unor cadouri unice.

Traditie si bucurie. Aceasta este promisiunea Fabulous Baskets. Promisiunea ca fabuloasele cosuri, indelung cautate, cu drag descoperite si atent selectionate cuprind ce-i mai bun din traditia produselor romanesti autentice pentru a oferi mari bucurii celor ce le primesc.

Comenzile pentru cadourile de Craciun se fac atat online pe www.fabulousbaskets.ro, cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Acum ai optiunea unor cadouri care sa impace gusturile tuturor.

Fabulous Baskets isi doreste sa pastreze obiceiurile romanesti si sa aduca sub brad bunatati cu traditie.

Prin colaborarea cu producatori locali, din diferite regiuni ale tarii, le ofera oamenilor o lectie de continuitate pentru sarbatoarea Craciunului.

Bunatati speciale din produse naturale facute in Moldova, Banat sau inima Transilvaniei, ajung in cadoul care simbolizeaza pastrarea traditiei.

Fabulous Baskets isi doreste intotdeauna sa descopere oameni pasionati ale caror povesti de viata se amesteca cu bunatatile pe care le pregatesc si care readuc in vietile noastre gusturi delicioase demult uitate.

Zeci de cadouri care au revitalizat traditionalul si au adus bucurie in casele romanilor isi asteapta cumparatorii. Cu ajutorul lor le poti aminti celor dragi ce simti pentru ei. Cadourile sunt potrivite atat mediului familial cat si cadourilor corporate.

"Craciunul e despre bucurie, sprijin si zambete aduse celor din jurul tau. Si in acest an, toate cadourile sunt decorate cu produse realizate manual de tinerii de la Fundatia Chance for Life. Fiecare s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ pentru impodobirea bradului de Craciun. Dorim sa iti oferim o astfel de decoratiune unica si sa aducem magia Craciunului mai aproape", spune Alina Huiban, de la Fabulous Baskets.

Catalogul Fabulous Baskets poate fi descarcat direct de pe site:

www.fabulousbaskets.ro

.

Spiritul Craciunului e bucuria pe care o daruiesti celorlalti. Finalitatea consta in legaturile mai stranse intre oameni.

Solutiile pentru cadoul perfect sunt adesea foarte aproape de noi, uneori doar la un click distanta pe www.fabulousbaskets.ro.

Puteti solicita o oferta personalizata, care va va fi transmisa in cel mult 24 de ore.

  • Email: contact@fabulousbaskets.ro
  • Web: www.fabulousbaskets.ro
  • Facebook: www.facebook.com/fabulousbaskets
  • Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
    Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
    România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
    „Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
    „Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
    Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
    #Fabulous Baskets, #cosuri cadou Craciun, #cadouri traditionale , #cadouri