Afla totul despre ceasurile G-Shock

Advertorial
Marti, 09 Iulie 2019, ora 15:05
27767 citiri
Afla totul despre ceasurile G-Shock

G-Shock este o serie de ceasuri de la Casio. Primul model a aparut in 1983, dupa incercari indelungi. A fost creat un numar imens de prototipuri.

Cumparand un ceas original Casio G-Shock, poti fi 100% sigur ca este protejat impotriva socurilor si a picaturilor de apa.

Forma si diametrul modelelor variaza: de la agresiv in mod deliberat, la conservator. Initial, seria G-Shock s-a concentrat exclusiv pe audienta masculina. De curand au fost create si optiuni pentru femei, dinamice, stralucitoare, si in niciun caz inferioare modelelor pentru barbati.

Inginerii de la Casio se straduiesc sa creeze pentru ceasurile G-Shock carcase din ce in ce mai fiabile, sa le extinda functionalitatea, creand tot mai multe modele noi.

In magazinul online sunt prezentate un numar mare de modele, putand alege ceea ce este potrivit pentru tine. Colectia de ceasuri rezistente la soc G-Shock de la Casio este o linie legendara de accesorii pentru stilul sportiv, creata special pentru barbatii activi si curajosi care iubesc sporturile extreme.

Ceasurile G-Shock sunt au o carcasa extrem de puternica, sunt rezistente la apa, precise si elegante. De asemenea, este un accesoriu pentru activitati in aer liber si sport, incorporand toate tehnologiile avansate pentru productia de ceasuri de mana.

Ceasuri G-Shock cu design inovator

Casio G-Shock are o durata de viata de zeci de ani cu utilizarea activa, rezistenta la apa pana la 100 de metri adancime si rezistenta la caderea picaturilor de apa de la 10 metri inaltime.

Acestea au fost cele trei cerinte principale ale conceptului G-Shock si care au condus la dezvoltarea ceasului cu impact ridicat. Forma durabila si stilul durabil au aparut din dorinta inginerilor de a crea ceasuri durabile.

De la aparitia lor in 1983, aceste ceasuri rezistente la soc, vibratii si apa, au continuat sa evolueze neingradite, pastrand structura de baza unica. Astazi, G-Shock continua sa provoace dincolo de timp si spatiu. Ceasurile G-Shock au un design inovator, un mecanism rezistent la cadere, la diverse impacturi si vibratii.

Mecanism gravitational rezistent

Testul gravitational G-Shock a fost trecut cu brio. Gravitatea centrifugala depaseste cu mult 15G, acesta fiind nivelul maxim necesar pentru aeronavele de curse. Testele arata ca ceasul ofera precizie in timpul unei curse aeriene si in conditii de presiune ridicata a aerului.

Mecanism rezistent la vibratii

Designul Agel este folosit ca izolator in jurul mecanismului din interiorul ceasului. Acest design previne deteriorarea si erorile operationale in functionarea ceasurilor, in conditii de fluctuatii puternice.

Rezistenta la vibratii a fost testata timp de aproximativ 10 ore, atingand amplitudini de pana la 20 mm si frecvente de pana la 1000 Hz. G-Shock a trecut testul cu succes.

Rezistenta la soc

Forma de baza a ceasului a fost conceputa special ca o forma de protectie speciala. Acest design protejeaza in mod fiabil ceasul de socuri si, de asemenea, protejeaza fiabil butoanele care sunt conectate direct la modul, afisaj si capacul din spate al ceasului.

Triple G-Resist

Ceasurile G Shock sunt proiectate cu o gama larga de tehnologii interne si externe rezistente la soc, variind de la materiale absorbante a socurilor si pana la mecanisme de blocarea rapida pentru ca ceasul sa reziste la trei tipuri de acceleratie gravitationala.

Drept urmare, ceasurile G-Shock continua sa functioneze chiar si in cele mai dure conditii.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Ceasuri G Shock, #ceasuri CASIO G Shock , #ceas