4 reguli pe care trebuie sa le respecti cand cumperi incaltaminte barbati

Advertorial
Luni, 24 Septembrie 2018, ora 12:39
21475 citiri
4 reguli pe care trebuie sa le respecti cand cumperi incaltaminte barbati

In momentul in care urmeaza sa alegi o pereche de pantofi trebuie sa te asiguri ca iei o decizie buna, ca alegi inspirat, ca ceea ce vei cumpara este ceva durabil si calitativ. In special in situatia in care vorbim despre incaltaminte barbati, aceasta reprezinta baza unei tinute sau acel element care ii poate modifica total aspectul, scotand-o din anonimat.

De ce criterii sau reguli trebuie sa tii cont atunci cand cumperi incaltaminte barbati? In randurile urmatoare va prezentam 4 repere de baza oferite de reprezentantii Anna Cori, pentru a lamuri acest aspect.

Brand-ul este unul cunoscut pentru calitatea produselor oferite, cat si pentru faptul ca dicteaza trendurile in materie de incaltaminte.

Regula nr. 1: alege incaltamintea in functie de ocazie

Probabil una dintre cele mai frecvente greseli facute atunci cand trebuie aleasa o pereche de pantofi se refera la faptul ca nu se opteaza pentru ceva potrivit cu ocazia la care va fi purtat.

Ideea de baza este urmatoarea: chiar prin denumirea tipurilor de pantofi poate fi facuta o selectie corespunzatoare.

Pantofii sport sunt denumiti astfel pentru ca sunt conceputi in ideea de a fi folositi in activitati fizice, miscare, sport. Ghetele sunt menite sa protejeze picioarele in anotimpul rece.

La fel sta situatia si cu pantofii de ocazie, cei eleganti care completeaza tinutele selecte in cadrul evenimentelor speciale.

Prin urmare, pantofii trebuie alesi in functie de scopul pentru care au fost realizati si de locul in care vor fi purtati.

Regula nr. 2: alege calitatea si nu accesibilitatea

Multi sunt tentati sa aleaga mai degraba ceva mai accesibil ca pret, decat sa tina cont si de nivelul calitativ al produsului.

Recomandarea Anna Cori pentru a alege inspirat incaltaminte barbati se refera la faptul ca trebuie sa se mizeze intotdeauna pe calitate.

A achizitiona mai multe perechi de pantofi de calitate indoielnica poate fi mult mai costisitor decat a alege pantofi de calitate.

Acestia din urma vor rezista mai mult, pastrandu-si de asemenea si aspectul, ceea ce face ca o astfel de investitie sa fie mai mult decat inspirata.

O pereche de pantofi barbatesti realizati din piele naturala va trece testul timpului, spre deosebire de o alta, realizata din materiale de calitate indoielnica - dupa cum mentioneaza si reprezentantii Anna Cori.

Regula nr. 3: mizeaza pe confort si alege marimea potrivita

Oricine poate cadea prada la un moment dat impulsului de moment, care dicteaza o achizitie doar tinand cont de faptul ca modelul de incaltaminte barbati se prezinta impecabil. In momentul purtarii insa poate aparea un real disconfort.

Cu speranta ca acest disconfort va disparea, unii aleg chiar marimea nepotrivita.

Intotdeauna este recomandata probarea pantofilor inainte de cumparare. Marimea trebuie sa fie cea potrivita, chiar daca uneori nu corespunde cu ceea ce persoana in cauza poarta de obicei.

Odata ce marimea este aleasa corect, chiar daca exista un oarecare disconfort initial la purtare, in timp pantofii devin mai flexibili si se adapteaza perfect picioarelor.

Regula nr. 4: nu uita de ingrijirea pantofilor

Pentru a le prelungi durata de viata si a le pastra aspectul impecabil cat mai mult timp, in cazul pantofilor este nevoie si de ingrijire corespunzatoare.

Recomandarile uzuale se refera la utilizarea de creme si polish-uri pentru pantofii din piele naturala.

De asemenea, pentru a le prelungi durata de viata, este recomandat ca pantofii sa nu fie purtati zi de zi, nici macar in doua zile consecutive.

In acest fel isi vor pastra mai bine aspectul, se vor usca mai bine si pielea naturala din care sunt realizati va fi mai bine protejata, intarziindu-se de asemenea formarea cutelor inestetice formate in urma purtarii.

Cu aceste reguli in minte, orice barbat care urmeaza sa achizitioneze o pereche de pantofi va sti cum sa aleaga ceva potrivit cu propriul stil, care sa se plieze la ocazii din cele mai diverse si care sa respecte standardele in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea.

Cei interesati de o gama variata de produse, care include modele de incaltaminte barbati aliniate cu trendurile actuale, pot sa verifice si magazinul online www.annacori.com.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#pantofi barbati, #incaltaminte barbati , #pantofi