Restaurantul pentru nudisti din Paris se inchide. Iata de ce

Joi, 10 Ianuarie 2019, ora 10:32
20687 citiri
Restaurantul pentru nudisti din Paris se inchide. Iata de ce
Foto: O\'Naturel

Parisul e cel mai primitor oras pentru nudisti din toata Europa. Sunt plaje intregi dedicate lor, parcuri, locuri de campare, chiar tururi la muzeu in pielea goala. Asta, in conditiile in care in Franta circa 2,2 milioane de oameni se declara nudisti.

Era oarecum firesc sa se deschida si un restaurant pentru nudisti. Asa a aparut "O'Naturel", dar succesul nu a fost cel scontat. Prin urmare, localul va fi inchis in luna februarie a acestui an.

"Cu mare regret anuntam inchiderea definitiva a restaurantului O'Naturel, sambata, 16 februarie 2019", au anuntat proprietarii localului, fratii Mike si Stephane Saada, arata Munchies.

"Va multumim ca ati luat parte la aceasta aventura, venind sa cinati la O'Naturel. Ne vom aminti doar momentele bune, faptul ca am intalnit oameni frumosi si clienti care au fost incantati sa impartaseasca cu noi momente exceptionale", se mai arata in anuntul facut de cei doi.

Cei doi patroni, frati gemeni care nu sunt nudisti, au deschis localul in noiembrie 2017 in Arondismentul 12. Au avut un set strict de reguli, care impunea clientilor sa fie goi (exceptie puteau face doar adolescentii insotiti de parinti) . Interzisa era si orice forma de exhibitionism.

Toate telefoanele mobile sau aparatele de filmat sau fotografiat erau oprite la intrare si puse sub cheie. Fiecare client primea papuci si o invelitoare igienica, neagra, pentru scaunul pe care urma sa se aseze.

Numai ca afacerea pur si simplu nu a mers. A fost un sezon turistic slab si nici preturile din meniu nu au fost prea mici. Restaurantul s-a bazat inca de la inceput pe turisti, la fel ca mai toate din Paris, dar acestia nu au venit in numar suficient de mare.

Cat despre localnici, pentru acestia clar preturile - intre 39 - 49 de euro, pentru trei feluri de mancare - au fost prea mari. Raportat la calitatea bucatelor, preturile nu erau piperate, dar pentru parizianul de rand, iesit la o simpla cina, era pur si simplu prea mult. Chiar daca au fost o data si au fost multumiti de servire, atmosfera, bucate, nu si-au permis sa se reintoarca.

Vezi si Restaurantul unde mananci in pielea goala, cu o lista de asteptare de 11.000 de persoane

A.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#restaurant nudisti inchide Paris, #restaurant nudisti Paris, #O Naturel restaurant nud, #O Naturel Paris , #nudism