Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Sex > nudism
A   A   A

O galerie de arta de la Paris si-a deschis portile pentru nudisti

O galerie de arta de la Paris si-a deschis portile pentru nudisti
Foto: captura video CNews
In premiera, o galerie de arta din Paris si-a deschis, sambata, portile pentru nudisti si a avut 161 de vizitatori care au apreciat lucrarile in pielea goala.

Evenimentul unic a avut loc la Palais de Tokyo, un muzeu de arta contemporana din capitala Frantei.

Dupa ce si-au lasat hainele la intrare, vizitatorii au putut vedea expozitiile inainte ca galeria sa-si deschida portile si pentru iubitorii de arta... imbracati, relateaza
BBC.

Asociatia Naturista din Paris a salutat ideea si a numit-o o mare oportunitate.

"Mentalitatea se schimba in aceste zile (...) Nudistii depasesc barierele, tabuurile sau mentalitatile care erau obstructive", a declarat Julien Claude-Penegry, directorul de comunicare al asociatiei.
Anul trecut, capitala franceza a creat o zona dedicata pentru nudisti in parcul Bois de Vincennes. Iari in 2014, s-a dat liber la dezbracat in Munchen, unde nudistii fac plaja legal in centrul orasului.

Ziarul local Le Parisien scrie ca evenimentul de sambata a fost un "mare succes" pentru barbatii si femeile care au venit la muzeu in "imbracamintea lui Adam si Eva".

Paris: Grand succes de la visite naturiste du palais de Tokyo https://t.co/HCEYrfhdhl- Le Parisien (@le_Parisien) 5 mai 2018
Parisien

"Atmosfera a fost foarte draguta", a spus un barbat nudist, adaugand: "Desigur, in spatiile vaste ale Palais de Tokyo, te simti mai vulnerabil atunci cand esti gol si experimentezi lucrarile altfel".
"Interactioneazi mai mult in special cu sculpturile", a precizat si Marta, o studenta de 23 de ani. "In unele camere unde era muzica, oamenii se miscau ca si cum ar fi dansat".Citeste si:

B.B.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 06 Mai 2018, ora 13:30

 Articol citit de 3276 ori

Citeste si: