De ce sa folosesti Fertilovit si Fertilovit M Plus

Advertorial
Marti, 24 Aprilie 2018, ora 11:11
76209 citiri
De ce sa folosesti Fertilovit si Fertilovit M Plus

(P) Cautati un remediu contra infertilitatii? Alegeti un produs din gama Fertilovit. Aceasta gama are in compozitia sa o cantitate optima de nutrienti, minerale, vitamine si acid folic, care contribuie la aparitia unei sarcini sanatoase.

Produsele din gama Fertilovit au fost atent alese si actioneaza sinergic in vederea dezvoltarii corecte a spermatozoizilor si ovocitelor iar apoi a copilului.

Exista Fertilovit atat pentru femei, cat si pentru barbati. Din gama Fertilovit pentru femei fac parte Fertilovit F35 Plus, Fertilovit F Endo, Fertilovit F Fthy, Fertilovit F Pcos.

Din gama Fertilovit pentru barbati face parte Fertilovit M Plus. Acest produs a fost special creat pentru barbatii care au probleme cu disfunctii testiculare (calitate/cantitate limitata a spermei).

Acesta contribuie la dezvoltarea normala si sanatoasa a spermatozoizilor. Barbatii il pot consuma cu scopul cresterii erectiei si stabilizarii structurii ADN a spermatozoizilor, avand in vedere ca este bogat in antioxidanti.

Datorita faptului ca este bogat in minerale, vitamine, zinc si seleniu joaca un rol important in dezvoltarea sanatoasa a spermatozoizilor, protejandu-i contra stresului oxidativ.

Fertilovit M Plus are o compozitie alcatuita din 8 ingrediente active (zinc, seleniu, vitamina C, L-Carnitina, Coenzima Q10, Acid Foloc, Rosii (Licopen), N-Acetilcisteina). Acesta poate fi folosit inainte de conceptie, intrucat contribuie la imbunatatirea calitatii spermei.

Zincul si seleniul din compozitia sa contribuie la dezvoltarea spermatozoizilor, iar vitamina C protejeaza 24/7 spermatozoizii contra deteriorarii cauzate de stresul oxidativ.

Toti barbatii care au probleme cu calitatea spermei pot folosi Ferilovit MPlus, deoarece este recomandat barbatilor de orice varsta.

Multi barbati au probleme de infertilitate. Infertilitatea are cauze multiple: poluarea, stilul de viata, toxinele din mediu ori metalele grele, drogurile, nicotina. Pentru a evita astfel de probleme barbatii ar fi bine sa urmeze o dieta echilibrata, bogata in aminoacizi,vitamine si oligoelemente.

Statisticile indica faptul unul din 10 cupluri nu pot concepe copii. Problemele de fertilitate reprezinta o cauza la 30% din cazuri.

Exista situatii in care tehnicile de reproducere asistata ATRT dau posibilitatea cuplurilor de a concepe, insa atunci cand stresul oxidativ a afectat grav spermatozoizii, acestia nu-si mai pot indeplini sarcina.

Fertilovit M Plus intervine tocmai in aceste situatii. Acesta este benefic pentru barbatii care sufera de oligospermie (adica au un numar scazut de spermatozoizi) si astenozoospermie (mobilitatea spermatozoizilor este scazuta).

Ingredientele active din compozitia acestui produs compenseaza deficienta de micronutrienti si asigura spermatogenezei substante importante.

L- Arginina este un ingredient esential in spermatogeneza. Creste mobilitatea si numarul spermatozoizilor pana la 4000mg/zi.

L- Carnitina ajuta la transportul acizilor grasi in nucleul celulelor. Ofera celulelor energia necesara si are un rol important in maturizarea spermei.

Coenzima Q10 din compozitia Fertilovit M Plus regleaza metabolismul energetic al organismului si contribuie la imbunatatirea calitatii spermei.

Vitamina C este un antioxidant puternic si este esentiala pentru o imbunatatirea calitatii spermei. Aceasta vitamina contribuie la dezvoltarea, mobilitatea si supravietuirea spermatozoizilor.

Datorita vitaminei C calitatea spermei este mult imbunatatita din momentul administrarii produsului.

Zincul este un ingredient care reduce nivelul de testosteron. De asemenea, este un oligoelement care contribuie la formarea a mai mult de 200 de enzime.

Seleniul si vitamina E cresc fertilitatea barbatilor datorita efectului puternic antioxidant. Tot un efect antioxidant puternic are si glucationul, care imbunatateste materialul seminal.

Dupa cum se poate observa, Fertilovit M Plus are in compozitia ingrediente atent selectionate, cu scopul de a rezolva problema fertilitatii masculine. O influenta mare asupra cantitatii si calitatii spermei o au poluarea si dieta nu foarte sanatoasa.

Asadar, daca vreti sa cresteti cantitatea spermei si sa va imbunatatiti calitatea ei, urmati o dieta sanatoasa si luati Fertilovit M Plus, solutia ideala contra infertilitatii.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#supliment alimentar fertilitate, #pastile fertilitate , #viata sexuala